زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نکته مهم این است که در زمان آشپزی از چشیدن مکرر غذاها و ریزهخواری خودداری کنید در این اوقات میتوانید از هویج یا جویدن آدامس بدون قند استفاده کنید.
در هنگام صرف غذا و بر سر میز یا سفره،غداهای پرکالری را دورتر و غذاهای کم کالری را در دسترس تر قرار دهید.
نکته مهم این است که سعی نکنید تمام محتویات بشقاب خود را مصرف کنید اگر هنگام غذا خوردن احساس سیری کردید بقیه غذا را مصرف نکنید. و اگر در خارج از منزل و رستوران مشغول صرف غذا هستید، اضافی غذایتان را با خود ببرید.
از بشقابهای کوچکتر برای صرف غذا و لیوانهای بلند و باریک برای نوشیدن استفاده کنید.
هنگام صحبت کردن یا گوش دادن به صحبتهای دیگران در زمان صرف غذا، خوردن را متوقف کنید.
اگر خارج از منزل غذا میخورید، قبل از شروع به صرف غذا، بخشی از آن را که احساس میکنید بیش از ظرفیت شما است، داخل بشقاب دیگری، جدا کنید.
انتهای پیام/