حمید رضا کثیری متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: مواد غذایی زیادی وجود دارند که تاثیرات مفیدی بر روی سیستم مغذی و عصبی دادند و مصرف آنها علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماریهایی نظیر آلزایمر، پارکینسون، اماس و برخی دیگر از بیماری ها، موجب تقویت قدرت حافظه و یادگیری نیز میشود.
وی با اشاره به اینکه حبوبات و شالی از مهمترین مواد موثر در بهبود عملکردی مغذی است، تاکید کرد: برای افزایش جذب مواد مفید مغذی، یکی از موثرترین اقدامات خوردن حبوبات و شالی به ویژه برنج با پوست است.
کثیری گفت: برنج با پوست حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین ها و منیزیم است که این مواد به تقویت قدرت شناخت و یادگیری کمک میکنند.
وی با اشاره به اینکه حبوبات حاوی ویتامین B6 هستند که در کاهش هوماسستین موثر هستند، یاد آور شود: هوماسیستن نوعی ماده شیمیایی است که اگر چه وجود آن برای متابولیسم پروتئین لازم است، اما مقادیر زیاد آن می تواند موجب آسیب سیستم مغزی و عصبی و حتی اختلال سیستم قلبی و عروقی شود.
انتهای پیام/