مقدار گوشت کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا استفاده کنید.
ماکارونی و نانهای سبوسدار که حاوی فیبر بیشتری هستند استفاده کنید.
همبرگر، شنیسل، کوکو، بادنجان و کتلتها را پس از سرخ کردن با دستمال یا کاغذهای تمیز روغنگیری کنید.
به جای قرصهای فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده که حاوی مقدار زیادی نمک هستند از سوپهای تازه و کم نمک خانگی و پیاز یا سر تازه در غذا استفاده کنید.
از پنیر پیتزا که چربی زیادی دارد کمتر استفاده کنید.
به جای سرخ کردن مواد غذایی از روش بخارپز، آب پز، تنوری کردن و ... استفاده کنید.
مقدار قند و شکر مصرفی همراه چای یا دیگر نوشیدنیها را در طی روز کاهش دهید.
انتهای پیام/