دکتر محمد جهانگیری معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به حساسیت جامعه پزشکی در دوران جنگ تحمیلی بیان داشت :حضور پزشکان در خطوط متفاوت جبهه ها و عرصه نبرد یک ضرورت اجتناب ناپذیر بود به طوری که بسیاری از عملیات ها به علت عدم آمادگی بهداشت و درمان و جامعه پزشکی لغو شده بود.
وی با بیان اینکه یکی از الزامات برای ورود رزمندگان به خط مقدم و سایر مناطق جنگی اطمینان از خدمات درمانی بود افزود : هر رزمنده با ریسک بالا به مجروحیت فکر می کرد و اعتمادی که رزمندگان به جامعه پزشکی داشتند دلگرمی زیادی برای دلاوری هایشان بود که این خدمت بسیار شایسته و قابل تقدیر است.
وی با اشاره به اینکه در سن 15 سالگی در منطقه کله قندی امداد گر آمبولانس بوده است ،ادامه داد: در همان سن اسیر شدم و مدت 7 سال در اسارت بودم و تزریقات اسیران را در آسایشگاه انجام می دادم .
جهانگیری خاطرنشان کرد: هنگام اسارت سال اول دبیرستان بوده و بعد از آزادی و بازگشت، 4 سال دبیرستان را در یک سال و نیم خوانده و بعد هم دانشگاه شرکت کرده و در رشته پزشکی پذیرفته شده است.
معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی در بیان خاطره ای از دوران جنگ اظهار داشت:مجروحی بر اثر اصابت ترکش های زیاد جراحت سختی برداشته بود و گفته می شد که سرمی به وی تزریق نشود که اسراف است و ایشان زنده نمی ماند و همان موقع هلیکوپتر رسید و جامعه پزشکی به وظیفه خود عمل کرد و چند وقت دیگر ایشان را سالم و زنده دیدیم که این امر نشان از اهتمام جامعه پزشکی دارد.
وی با تاکید بر اینکه جامعه پزشکی در زمان دفاع مقدس هم دوش تمام رزمندگان در خط مقدم ودر پشت خط به ارائه خدمات به مجروحان می پرداخت ،بیان داشت . وقنی رزمنده ای از خط مقدم به شهر خود می آمد استراحت می کرد اما جامعه پزشکی از خط مقدم که بر می گشت در بیمارستان باز همان مجروحان را درمان و مداوا می کرد چون کارها خیلی محدود بودند.
به گفته جهانگیری جامعه پزشکی جزء سرافرازترین اقشاری بودند که در دفاع از کشورمان کمک کردند.
انتهای پیام/