به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز سعیده علیزادهافزود: برگ و میوه سدر خواص دارویی دارند.
وی تصریح کرد: سرخ کرده و بو داده میوه سدر بسیار قابض و برای اسهال و زخمهای روده و تب مفید است.
علیزاده ادامه داد: برگ سدر خاصیت ضد میکروب و ضد قارچ دارد به همین دلیل از آن برای درمان انگلهای موضعی (پوستی) استفاده میشود.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: میوه گیاه به صورت سفت، گوشتدار، کروی و به اندازه گیلاس یا بزرگتر از آن است، این میوهها که زردرنگ و خوراکی هستند، اغلب طعمی ترش و مطبوع دارند، ولی گاهی هم شیریناند.
وی افزود: از جمله مکانیسمهای گیاه سدر میتوان به خاصیت خنککنندگی، مسکن، قابض، تقویتکننده، تب بُر، صفرا بُر، ضد انگل، ضدالتهاب، ضد تومور پوستی اشاره کرد.