محمدحسین برخواه در گفتگو با
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: در سال 93 انتظارات بیشتری از وزنهبرداری داشتیم اما در بازیهای آسیایی اینچئون تنها توانستیم 2 مدال کسب کنیم یکی مدال طلای بهداد سلیمی و دیگری مدال نقره کیانوش رستمی. در مسابقات قهرمانی جهان نیز باز هم به 2 مدال سلیمی و رستمی اکتفا کردیم و در بخش تیمی هم نتوانستیم جایگاه قابل توجهی کسب کنیم.
وی ادامه داد: ما نتوانستیم در رقابتهای جوانان آسیا و جوان جهان شرکت کنیم و در مجموع نسبت به تیمهای پایه هم آن طور که باید توجهی نشد که این مسئله باعث بیانگیزگی وزنهبرداران جوان و نوجوان شد.
برخواه در ادامه بیان کرد: در سال گذشته حواشی زیادی حول و حوش وزنهبرداری را گرفته بود. علیالخصوص رئیس فدراسیون و بحث 2 شغله بودنش که از ابتدای سال در این مورد صحبت شد و همین حواشی باعث شد رئیس فدراسیون تمرکز لازم را نداشته باشد و این مسائل به زیرمجموعهها از جمله مربیان و وزنهبرداران نیز سرایت کرد و آنها هم تمرکز لازم را از دست دادند.
محمدحسین برخواه در پاسخ به این سوال که بهترین و بدترین اتفاق وزنهبرداری در سال 93 چه بود، گفت: قهرمانی کیانوش رستمی در مسابقات جهانی بهترین اتفاق در سال گذشته برای وزنهبرداری بود. رستمی مسابقه جالب و نزدیکی داشت که جزو رقابتهای دیدنی در این چند سال اخیر بود که قهرمانیاش باعث خوشحالی هم شد. بدترین اتفاق نیز بیتوجهی به تیمهای پایه بود که قطعاً نتایج این بیتوجهیها در سالهای بعد مشاهده میشود زیرا با این وجود دچار خلاء میشویم و بعد از رقابتهای المپیک که وزنهبرداران سرشناسمان کنار میروند با مشکل روبرو میشویم.
وی در پایان با اشاره به مشکلات وزنهبرداری خاطرنشان کرد: ما باید برنامهریزی حساب شدهای برای تیمهای ملی جوانان و بزرگسالان داشته باشیم.
همچنین باید به استانها و شهرستانها توجه ویژهای شود تا امکانات مورد نیازشان فراهم شود که فعالیتهای وزنهبرداران بهبود پیدا کند.
انتهای پیام/