مرتضی صفوی، متخصص تغذیه دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: کپکها انواع مختلفی دارند که میتوانند مشکلات جدی برای سلامت ایجاد کنند، از جمله آلرژی و در رابطه با بعضی از اورگامها مثل پوست، چشم باعث ناراحتی میشوند.
وی ادامه داد: علت کپک زدن مواد غذایی به نوع نگهداری آن بستگی دارد مثلا باید برای برش پنیر از چاقوی تمیز استفاده کنیم و داخل آب جوشیده بگذاریم البته وقتی آب سرد شد در داخل ظروف پلاستیکی بگذاریم و اگر میخواهید پنیر را خوشمزه کنید نمک اضافه کنید در غیر این صورت در ظرف را بسته و در یخچال نگهداری شود.
صفوی بیان کرد: موادی مثل آبغوره و سرکه را باید در ظرف نگهداری کرد که فضای خالی نباشد .
وی ادامه داد: افرادی که رب گوجهفرنگی درست میکنند باید در داخل ظروف رب یک لایه خیلی نازک از روغن بپوشانند تا هوا وارد آن نشود.
اين متخصص تغذیه افزود: در رابطه با میوهها هم سعی کنیم که یکپارچه تمیز و خشک در داخل یخچال پهن کنیم و بعد میوهها را رویش قرار دهیم که پارچه باعث میشود رطوبت از میوه گرفته شود .همچنين باید توجه داشت که میوههای رسیده وكال را کنار هم قرار ندهیم.
صفوی، اظهار کرد: برای مرباها باید از قاشق چوبی به صورت سرد که دمای مربا یکسان شود قرار داد تا کپک نزند.
انتهای پیام/