کارگردان فیلم "آل" گفت: به نظرم مهمترین اتفاق سال گذشته نام گذاری آن به عنوان سال فرهنگ در میانه مذاکرات ایران با زورگویان بود.

بهرام بهرامیان کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران گفت: امسال با موجودیتی از خود آشنا شدم که قبل از این برای من نبود و آن خانواده، فرزند و هیات تکوینی همراه با خانواده است.

وی تصریح  کرد: 1سال برای بار چهارم و با 4 نوع فیلمنامه تقاضای پروانه ساخت کردم که قبول نکردند و این اتفاق بد سال 93 بود.

این کارگردان در خصوص اولین عیدی‌اش عنوان کرد: من پدر شریف و محترمی داشتم که متاسفانه در 9سالگی او را از دست دارم و اولین و بهترین عیدی را نیز در حالی از وی گرفتم که با دست‌های بزرگ و گرمشان دستم را می‌فشردند و در آن لحظه چیزی را به من دادند که اهمیت آن هنوز در زندگی‌ام باقی مانده و آن را حفظ کرده‌ام.

وی افزود: بعد از فوت پدر، من مسئولیت خانواده را پذیرفتم و با نخستین در آمدم در ایام نوروز برای هر کس پولی لای قرآن گذاشتم و اولین عیدی را نیز به بردار کوچکم که کودکی شیرین و دلچسب بود،‌دادم؛ در آن لحظه یک برق شعف غیر معمول را در چشم‌هایی که مانند جری (تام و جری) باز شده بودند دیدمف که آن برق و آغوش پر مهر هنوز بخشی از ادامه حیات من راشامل می شود.

بهرامیان درباره بهترین خاطره‌اش از عید گفت: تقریبا هر سال یک خاطره خوب رقم می‌خورد ولی گاهی عواطف و روابط انسانی در آن عید حاکمیت بیشتری پیدا می‌کند،‌به عنوان مثال چند سال پیش من بعد از مدت زیادی به دیدار عمویم رفتم و حسی که از آن دیدار گرفتم نسبت به سال‌های گذشته خیلی متفاوت‌تر بود.

وی افزود: خاطره دیگرم از سفره هفت سیر زیبایی است که در دوران کودکیم به علت بمت باران در پناهگاهی که با نور چند شمع روشن شده بود، توسط مردمی که آن جا بودند انداخته شد؛ به طوریکه همیاری، همدلی و کنار هم بودن آدم‌ها در آن‌ جا موج می‌زد و من هنوز هم آرزو دارم یکبار دیگر در چنین فضایی قرار بگیرم.

کارگردان فیلم "آل" در خصوص چیدن هفت سین سینمایی امسال اظهار داشت: 1-سینما 2 -سینما و آموزش 3- سینما تعهد 4 سینما و شهر افت اعضایش 5 سینما و بالندگی 6 – سینما، مرگ و بتایس 7- سینما و ساندرش، هفت سینی است که من برای سینمای امسال چیده‌ام و اگر بخواهم یک (سین) دیگر اضافه کنم سلامتی جان ودل هر ایرانی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: به نظر من کار ما از آرزو گذشته و نیاز به حکمت آدم هایی است که با مدیریت عقلانی، بتوانند انرژی وا ستعدادها را به سمتی هدایت کنندکه منجر به شکوفایی شود.


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار