آجیل‌ها خواص مفیدی دارند ولی باید افراد برخی نکات را رعایت کنند.

بزرگمهر برلیانت، دبیر انجمن تغذیه ایران و مشاور تغذیه و رژیم غذایی در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: آجیل‌ها خواص و مواد خیلی مفیدی هستند، ولی باید در مصرف آن چند عامل را رعایت کنند، از جمله استفاده از آجیل‌های بی‌نمک، افراط در خوردن آجیل، استفاده نکردن آجیل در وعده‌های غذایی و با فاصله خوردن به عنوان غذایی اصلی مصرف نشود.
 
وی ادامه داد: به علت چربی بالای موجود در آجیل اگر در مصرف آن افراط شود باعث ایجاد جوش در افراد می‌شود.
 
برلیانت بیان کرد: افرادی که جوش می‌زنند، بهتر است که پوست خود را تمیز نگه دارند و سبزیجات مصرف کنند.
 
وی در پایان توصیه کرد: از مصرف نمک زیاد، شیرینی و چربی زیاد جلوگیری کنند.

انتهای پیام/
برچسب ها: آجیل ، بیماری ، درد ، درمان ، شیرینی ، قند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار