اگر می‌خواهید آجیل شب عیدتان را مانند روز اولی که خریداری کردید، تازه و خوش طعم باقی بماند کافی است این نکات را رعایت کتید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، نگهداری غیراصولی آجیل شب عید و مغزهای خوراکی، روند کپک زدگی آن را تسریع می‌کند.

اگر آجیل شب عید در فریزر نگهداری شود، به مدت یک سال یا بیشتر ماندگاری دارد. مدت ماندگاری آجیل در یخچال نیز ۶ ماه است؛اما اگر در دمای اتاق قرار گیرد این زمان به ۳ ماه کاهش پیدا می کند.

لازم است آجیل‌ها را در ظرف‌هایی گذاشت که غیرقابل نفوذ است زیرا مغزها به راحتی بوی مواد اطراف را به خود جذب می‌کند. علاوه بر آن نور اضافه می‌تواند به مغزها آسیب برساند. مغزها را باید در مکان تاریک، خنک و خشک نگه داری کرد.

گرمای زیاد باعث فاسد شدن سریع تر آن ها می‌شود.

مغزها را خام خریداری کنید.

آنچه باید بدانید این است که گردو و بادام زمینی نسبت به مغزهای دیگر سریع تر فاسد می‌شود. در حالی که بادام درختی و بادام هندی ماندگاری بیشتری دارد.

مغزهای بدون پوست نسبت به مغزهای با پوست سریع تر فاسد می‌شود.

منبع:سیمرغ

انتهای پیام/
برچسب ها: ظرف ، آجیل ، نور ، مغز ، فاسد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار