دکتر غلامرضا کرد افشاری، متخصص طب سنتی و اسلامی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بادام شیرین، یکی از انواع آجیل است که بهترین نوع آن دارای پوست نازک، درشت و چرب است بادام باز کننده انسداد، تقویت کننده مغز، قلب، کبد و چشم میباشد ضمن اینکه تقویت کننده قوای بدن و چاق کننده است.
وی گفت: ترکیب بادام با شکر خاصیت ملین دارد هم چنین ترکیب این دو برای عفونت حلق و سرفه و هم چنین خشکی حنجره بسیار مفید است ولی بادام در عین حال سنگین و دیر هضم است و مصرف زیاد آن برای معدههای سرد و مرطوب مضر است.
دکتر کرد افشاری گفت: بادام برای کاهش کلسترول خون بسیار مفید بوده و از اکسیداسیون لیپیدها جلوگیری میکند و جالب توجه است که مصرف بادام در حفظ عملکرد مغزی بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است.
انتهای پیام/