دکتر نوروزی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: در طی روز و از سنین خرد سالی میتوان با مصرف آجیل و مغزهای غیر شوری و دودی از غذاهای پرچرب و پر نمک به نحو چشمگیری دوران میانسالی و کهنسالی سالمتری را داشت.
ادامه داد: در جامعه کنونی با مصرف زیاد غذاهای آماده و محصولات شور بیماریهای قلبی و حتی سکتههای قلبی و مغزی افزایش یافته که اگر با آموزش به کودکان و نوجوانان جلوی امر حاضر گرفته نشود در آینده دچار مشکلات عدیدهای خواهیم شد.
وی تأکید کرد: خوردن غذاهای طبیعی در 3 وعده غذایی و اجتناب از مصرف خوراکیهایی از قبیل چیپس ، پفک، آجیل شور و فست فودها و همچنین نوشیدنیهایی مانند کولاها میتوانند بطور چشمگیری از بیماریهای قلبی و نابودی سلولهای مغزی جلوگیر کرد.
همچنین توصیه کرد: با تهیه نان و پنیر همراه با مغزهای غیر شور میتوان به عنوان میان وعدهای مفید برای دانشآموزان و دانشجویان بهترین بازدهی جسمی و روحی را شاهد بود چرا که محققان در تحقیقات خود دریافتند که با رعایت رژیم غذایی افراد عملکرد حافظه و قوای مغزی و روحی قویتری نسبت به همسالان خود دارند.
انتهای پیام/