به طور روزانه 6 تا 11 واحد نان و غلات مصرف شود.

زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در گروه نان و غلات انواع نان به خصوص نوع سبوس‌دار آن جای می‌گیرد علاوه بر آن نان‌های سنتی، برنج، ماکارونی، رشته‌ها، غلات صبحانه و فرآورده‌های آنها نیز در این دسته قرار می‌گیرند.

وی افزود: گروه نان و غلات منبع کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر است علاوه بر آن در این گروه برخی ویتامین‌ها مانند ویتامین B، آهن، پروتئین و منیزیم نیز جای دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به میزان مصرف نان و غلات اظهار داشت: به طور روزانه 6 تا 11 واحد نان و غلات مصرف شود. به عنوان مثال اگر 30 گرم نان معادل یک کف دست بدون انگشتان یا یک برش 10*10 سانتی‌متری از نان بربری، سنگک و تافتون همچنین 4 کف دست لواش مصرف گردد.

عبدالهی ادامه داد: 30 گرم معادل 4 لیوان غلات صبحانه یا نصف لیوان برنج یا ماکارونی پخته در طول روز مصرف شود همچنین مصرف یک چهارم لیوان غلات خام یا 3 عدد بیسکویت ساده بخصوص نوع سبوس‌دار آن توصیه می‌شود البته در طول روز می‌توان هر یک از موارد مذکور را به جای دیگری مصرف نمود.


انتهای پیام/ 
برچسب ها: نان ، غلات ، پروتئین ، ماکارونی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.