سرطان روده را می‌توان با پیشگیری از خوردن برخی مواد غذایی و نیز داشتن تحرک بالا مهار کرد و حتی موجبات ابتلاء به آن را فراهم ساخت.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند حتماً در رژیم غذایی خود از میوه، سبزیجات و ماهی استفاده کنند تا به بیماری‌هایی مانند سرطان روده مبتلاء‌ نشوند.

گفتنی است، خوردن گوشت قرمز یا انواع محصولات فرآوری شده باعث ابتلاء‌ به بیماری سرطان شود.

علاوه بر گوشت قرمز، استعمال سیگار، کم تحرکی و افزایش وزن نیز از جمله عوامل ابتلاء‌  به انواع سرطان‌ها هستند.

براساس تحقیقات صندوق جهانی پژوهش سرطان در سطح دنیا کشور کره بالاترین نرخ ابتلاء  به سرطان روده را در اختیار دارد و در رده‌های بعدی اسلواکی و مجارستان قرار  دارند.

کارشناسان اثر مثبت داشتن رژیم غذایی بر پایه سبزیجات را بر روی 77 هزار و 659 فرد بزرگسال آزمایش کرده و مشاهده کرده‌اند تنها 380 مورد از این افراد به سرطان روده بزرگ و 110 مورد به سرطان رکتوم مبتلاء‌ شده‌اند.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار