وی ملاک برنامه های ستاد اقامه نماز را رهنمودهای رهبری عنوان کرد و گفت: ستاد اقامه نماز در حول محورهای فرهنگی، فعالیت های آموزشی، طرح یاوران و پیگیری عملکرد دستگاه ها فعالیت می کند.
مظفر نماز را مایه خیر و برکت و راه پیشبرد اهداف بشر دانست و افزود: اگر ما به تنهایی خودمان بتوانیم نمازمان را در اول وقت و با آرامش اقامه کنیم تنها در 50 درصد این فریضه الهی موفق عمل کرده ایم، چرا که 50 درصد آن مربوط به دعوت دیگران به این فریضه مهم است.
وی با اشاره به ظرفیت رسانه ملی در امر ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز با استفاده از ابزار هنر، فیلم و پویانمایی، فعال سازی سازمان های مردم نهاد و توسعه و تقویت یاوران نماز و تلاش ویژه برای فرهنگ سازی نماز در فضای مجازی را از جمله مهمترین برنامه های این ستاد برشمرد.
قایم مقام ستاد اقامه نماز با اشاره به اینکه در دستگاه های اجرایی حق نمازخانه ها به خوبی ادا نشده است، گفت: باید بهترین مکان را در دستگاه های اجرایی برای نمازخانه در نظر بگیریم.
امام جمعه جلفا نیز در این نشست با بیان اینکه توجه به فریضه نماز به ایجاد جامعه سالم کمک می کند، گفت: اهمیت دادن به اقامه نماز موجب می شود انسان ها راه سعادت و خوشبختی را بهتر بشناسند.
حجت الاسلام علی انتظاری افزود: باید در حوزه ترویج فرهنگ نماز قدم هایی را به طور مستمر برداریم و این بستر را فراهم سازیم تا بهترین و کامل ترین ذکر که خداوند متعال به صورت یومیه برای هر انسان مسلمان به عنوان فریضه قرار داده است، مورد توجه عمیق تر قرار گیرد.
وی گفت: مسوولان در ادارات و سازمان ها می توانند زمینه های لازم برای اقامه نماز را برای همکاران خود فراهم سازند و خود نیز به عنوان الگو در صف اول انجام این فریضه واجب قرار گیرند.
امام جمعه جلفا با تاکید بر اینکه فرهنگ اقامه نماز باید در جامعه ترویج و نهادینه شود، اعلام کرد: نماز خواندن انسان را به خدا نزدیک و جامعه را به سوی خیر و سعادتمندی سوق می دهد.
انتظاری اظهار امیدواری کرد :با آشنا کردن خانواده ها با مسایل دین و مبانی مکتب اسلام بتوانیم نقشه های شومی که دشمنان برای جوانان، نوجوانان و خانواده های ما کشیده اند را خنثی کنیم.
فرماندار شهرستان جلفا نیز در این نشست با ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده در ترویج و اشاعه فرهنگ نماز در این شهرستان، گفت: مسوولان در کنار مسوولیت خود باید در ترویج فرهنگ نماز نیز اهتمام لازم را داشته باشند.
زاهد محمودی تلاش در عرصه اقامه و احیای نماز را از اهم امور برشمرد و افزود: یکی از موضوعات محوری در جامعه کنونی هدایت نسل جوان به اقامه نماز است.
وی با تاکید بر استفاده از شیوه های تشویقی برای ترویج نماز در خانواده ها گفت: توسل به خشونت در این راستا پسندیده نیست.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس نیز با اشاره به بسترسازی های صورت گرفته در خصوص اقامه نماز در این منطقه، گفت: با توجه به گردشگر پذیربودن منطقه مرمت و بازسازی نمازخانه ها از جمله اولویت های این منطقه است.
محسن خادم عرب باغی با اشاره به اینکه در سال 93 پارک های جدیدی در محدوده مرزی جلفا احداث شده است، اعلامکرد: این پارک ها علاوه بر داشتن نمازخانه مجهز، سیستم پخش اذان در این مجموعه های تفریحی که مشرف به کشورهای همسایه هم هستند، تعبیه شده است.
وی منطقه آزاد ارس را با توجه به ظرفیت های گردشگری بالا، یکی از مکان های جاذب گردشگر در تعطیلات نوروز هر سال برشمرد و افزود: بسترهای اقامه نماز برای مسافران و گردشگرانی که به این شهرستان سفر می کنند، مهیا خواهد بود.
وی از برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر در ایام نوروز در پارک های این منطقه خبر داد و گفت: با توجه به توسعه منطقه آزاد ارس، احداث نمازخانه ها در مراکز خدماتی و تجاری مورد تاکید است.
منطقه آزاد ارس در شمالغرب ایران و در مجاورت دو کشور جمهوری آذربایجان (جمهوری خودمختار نخجوان) و ارمنستان قرار گرفته و محدوده 51 هزار هکتاری آن شامل شهرستان جلفا به وسعت 20 هزار و 500 هکتار، قسمتی از شهرستان کلیبر به وسعت 24 هزار هکتار (موسوم به قلی بیگ لو) و اراضی اطراف سد خدآفرین به وسعت 6100 هکتار و محدوده گمرک نوردوز ( مرز ایران با ارمنستان) به وسعت 240 هکتار است.