به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، بهرام پورضرب اظهار کرد: این میزان گوشت فاسد و غیر بهداشتی
طی بازرسی گشتهای مشترک با حضور بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات، شبکه
بهداشت و درمان، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرمانداری، نیروی انتظامی و
شبکه دامپزشکی، کشف و ضبط گردید.
وی ادامه داد: در این کشف، مقادیر قابل
توجهی گوشت ماهی سفید، ماهی قزل آلا و انواع ماهیان گرمابی از قبیل کپور، مرغهای
گوشتی تاریخ مصرف گذشته، مرغهای تخم گذار صنعتی که به صورت غیربهداشتی پرکنی
شدهاند و به جای مرغ محلی در رستورانهای داخل شهر و بین راهی عرضه میشد،
جمعآوری شدهاند.
پورضرب با بیان اینکه از یکم اسفند سالجاری، اجرای طرح
تشدید و کنترل نظارت بهداشتی ویژه نوروز 1394 آغاز شده است، توضیح داد: از زمان
اجرای طرح تاکنون یک تن از این فرآوردهها از 15 متخلف از رستورانها و واحدهای
پذیرایی بین راهی، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
وی با اشاره
به اینکه کشتار و عرضه کلیه فرآوردههای گوشتی باید با نظارت شبکه دامپزشکی و توسط
واحدهای ذیصلاح صورت گیرد، تأکید کرد: فرآوردههای گوشتی کشف شده جهت معدوم شدن به
محل دفن زباله شهرستان منتقل شدند.