آشنایی با اسطورههای شهادت و مقاومت ایران اسلامی که ویژگی منحصر به فرد ایمان و معنویت را با آمادگی رزمی و دفاعی خود تلفیق کردند برای نوجوانان و جوانان کشورمان، جذاب و مفید است.
به همین منظور
باشگاه خبرنگاران، در نظر دارد تا به معرفی مفید و مختصر شهدای شاخص با عنوان "ستارگان آسمان ایران اسلامی" به ترتیب حروف الفبا بپردازد.
اگرچه همه شهدا و جانبازان و آزادگان و ایثارگران مقاوم و سربلند و عزیز، ستارگان آسمان ایران اسلامی هستند و هرکس در هر شغل و مسئولیتی که قرار دارد و نفس میکشد، مدیون این فداکاریها و از جان گذشتگیها است.
سردار شهید حاج هوشنگ ورمقانی
شهید هوشنگ ورمقانی در سال 1328 در روستای ورمقان از توابع شهرستان سنقر زاده شد و تا پایان مقطع متوسطه درس خواند.
در اوایل سال 1358 در جهاد سازندگی شهرستان قروه به خدمت محرومان همت گماشت. دوران تحصیل وی همزمان بود با مبارزات به حق مردم علیه رژیم ستمشاهی و او نیز از این قافله عقب نماند از همینرو در تمام صحنههای مبارزه در منطقه فعالانه شرکت داشت.
وی با شروع غائله کردستان به خدمت مقدس سربازی اعزام شد. مدت خدمت را نیز در مبارزه با دشمنان این ملت سپری کرد و آنچنان رشادتی از خود نشان داد که در سال 58 از طرف فرمانده وقت لشکر 28 مدال رشادت دریافت نمود و در سال 60 به عضویت سپاه درآمد. مدتی به عنوان فرمانده گردان نیروهای سپاه قصر شیرین به نبرد با کافران بعثی متجاوز پرداخت.
فرمانده وقت تیپ 39 بیتالمقدس او را با خود به تیپ میبرد. از اینجاست که فصل جدیدی در زندگی آن شهید باز میشود. در همه جای تیپ ردپای او بود. به سمت جانشین ستاد تیپ منصوب میشود اما در آن روزها شعلههای جنگ شراره داشت و مجاهدان فی سبیل الله را آرام گرفتن نبود.
جبهههای جنوب نیز با ورمقانی آشنا شدند. علاوه بر هدایت ستاد، فرماندهی محور جزیره مجنون را نیز برعهده گرفت پس از پایان جنگ به دنبال کسب علم و دانش رفت و دوره دافوس را در دانشگاه امامحسین (ع) با رتبه ممتاز به پایان رساند و پس از دوره به عنوان فرمانده عملیات تیپ منصوب شد و دوباره به مبارزه با دشمنان خدا که با شعار خلق کرد به صحنه آمده بودند، ادامه داد.
آری سرزمین کردستان دوباره درخشش شهید ورمقانی را تجربه کرد و بعد از مدتی به عنوان فرمانده یگان ویژه عملیاتی کردستان منصوب شد. او در این سمت نفس گروهکهای ضدانقلاب را بریده بود از همین رو این گروهک از خدا بیخبر بارها نقشه ترور وی را طراحی کردند، اما از آن جا که ورمقانی از تدبیر، شجاعت و زیرکی خاصی برخوردار بود، نقشه این گروهک بارها ناکام ماند و سرانجام در غروب اول تیر ماه 1375 در روستای قهرآباد سقر شاهد استقبال عاشقانه شهادتی بود که از خدایش خواسته بود.
پس از یک نبرد قهرمانانه با شقیترین انسانهای روی زمین با چهرهای گشاد و لب خندان شهادت را در آغوش گرفت.
روحش شاد و یادش گرامی و پررهرو باد
انتهای پیام/