به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان ،دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان افزود: بدلیل افزایش تقاضا برای خرید فراورده های پروتئینی در شب عید و احتمال افزایش تخلفات افراد سود جو، اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی سامان دهی و در تمام ایام عید بر کلیه مراکز تولید ، نگهداری و توزیع این فراورده ها نظارت کامل دارند
وی گفت: کلیه رستوران ها و سایر مراکز طبخ و عرضه غذا نیز بصورت مستمر مورد بازرسی قرار می گیرند.
رشیدی با بیان این مطلب که کشتارگاه های دام و طیور در ایام عید باز هستند افزود : اکیپ های نظارتی دامپزشکی بر تولید گوشت سالم در کشتارگاه نیز نظارت کامل دارند
وی تصریح کرد : طرح تشدید نظارت همزمان در سراسر استان از تاریخ 25 ام اسفندماه جاری الی 14 ام فروردین 94 در دوشیف کاری و در اکیپ های ثابت و سیار اجرا می شود.
مدیر کل دامپزشکی همچنین با اشاره به فعال بودن سامانه چهار رقمی1512 ارتباط مردمی دامپزشکی خاطرنشان کرد : عموم شهروندان و مسافران می توانند در هر ساعت شبانه روز در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی یا موارد مشکوک در بخش فرآورده های خام دامی را اطلاع دهند.
انتهای پیام/ق