به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایلام؛ کامران سلیمان پور با اعلام این خبر افزود: سرانه مصرف ماهیانه آرد در کشور هشت کیلوگرم تعیین شده ولی در این استان بیش از 10 کیلوگرم است.
وی افزود: هم اکنون 720 نانوایی سنتی و صنعتی پز در سطح استان نان مورد نیاز مردم را تامین می کنند و به طور مستمر از این واحد های صنفی بازرسی می شود.
سلیمان پور در خصوص کیفیت آرد مصرفی در استان ایلام افزود: براساس مستندات مرکز پژوهش های غلات کشور آرد تولیدی این استان جز پنچ استان برتر کشور است.
وی علت پایین بودن کیفیت نان تولیدی را تنوع دستگاه های پخت و همچنین فرسوده بودن برخی دستگاه ها دانست و تاکید کرد: این امر باعث شده تا با افت کیفیت نان در این استان مواجه باشیم.
مدیر شرکت غله و بازرگانی ایلام گفت: با برنامه های در دست اقدام و همچنین آموزش شاغلین در نانوایی ها و ارایه تسهیلات جهت بهسازی این واحدها، شاهد ارتقا و بهبود کیفیت نان در سطح استان خواهیم بود.
انتهای پیام/ش