مدیر امور غله و شرکت بازرگانی استان ایلام گفت: سرانه مصرف آرد در ایلام به کمتر از 9 ‏کیلوگرم در ماه کاهش یافته است.‏

به گزارش باشگاه خبرنگاران ايلام ؛حمزه منصوری با بیان این مطلب افزود: سرانه مصرف آرد در ‏استان در سال های قبل حدود 13 کیلوگرم و بسیار بالاتر از میانگین کشوری بود.‏
وی، اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، واقعی شدن قیمت نان و کاهش ضایعات نان را از جمله ‏عوامل موثر در کاهش سرانه مصرف آرد در استان برشمرد.‏
منصوری افوزد: مصرف آرد در استان ایلام بر اساس آمار کمتر از شش هزار تن است که یک ‏آمار معقول و منطقی است.‏
وی گفت: آمار دقیق خرید گندم امسال از کشاورزان ایلامی حدود 60 هزار تن است که اصلی ‏ترین علت کاهش آن، پدیده خشکسالی است.‏
مدیر امور غله و شرکت بازرگانی استان ایلام ‏ از شهروندان ایلامی خواست: به منظور حفظ ‏سلامت خود از نان های سبوس دار استفاده کنند و آن را جایگزین نان های سفید در مصرف ‏روزانه خود قرار دهند.‏
وی گفت: بزودی سه نانوایی در ایلام و هشت نانوایی در سایر شهرستان های استان با تغییر رویه ‏پخت، نان سبوس دار عرضه می کنند تا فرهنگ مصرف این نوع نان در بین نهادینه مردم شود.‏
وی پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، انواع سرطان ها، کم خونی و بیماری های گوارشی ‏را از جمله دلایل استفاده از نان سبوس دار برشمرد.‏/ع

 

برچسب ها: کاهش ، مصرف آرد ، ایلام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.