مادران باردار هر چه به مقدار زیادی غذای خانگی مصرف کنند برای خود و جنینشان بسیار مفید است.

فاطمه بهادری متخصص زنان، در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: مادران باردار هر چه به مقدار زیادی غذای خانگی مصرف کنند برای خود و جنینشان بسیار مفید است.
 
بهتر است غذای چرب و سرخ کردنی مصرف نکنند.
 
وی توصیه کرد: مادران باردار به هیچ عنوان از گوشت قرمز و جگر درهرم غذایی خود استفاده نکنند.
 
وی افزود: مادران باردار تا می‌توانند از غذای سالم در دوران بارداری مصرف کنند و از مصرف فست‌ فود ها و ادویه‌ها خودداری کنند.

انتهای پیام/
برچسب ها: گوشت ، قرمز ، درد ، بیماری ، درمان ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار