مصرف محصولات لبنی به ویژه شیر، خطر ابتلا به پوکی استخوان را تا سه برابر کاهش داده که این موضوع در بین زنان نمود بیشتری دارد.

ابوالفضل وفایی‌نژاد، متخصص غدد و متابولیسم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: متأسفانه مصرف محصولات لبنی در سبد غذایی مردم کشورمان بسیار پایین است و در واقع تمایل افراد جامعه به مصرف شیر و فرآورده‌های آن کم است.

وی افزود: در حالی که مردم ایران سه تا چهار برابر میانگین جهانی نوشابه می‌خورند، اما مصرف شیر در کشورمان یک سوم متوسط جهانی است.

وفایی‌نژاد با اشاره به تأثیر غیرقابل انکار شیر در پیشگیری از پوکی استخوان، تأکید کرد: مصرف محصولات لبنی به ویژه شیر، خطر ابتلا به پوکی استخوان را تا سه برابر کاهش داده که این موضوع در بین زنان نمود بیشتری دارد.

وی یادآور شد: در واقع وقتی پوکی استخوان در بین زنان شایع‌تر از مردان است، به همین دلیل مصرف شیر و فرآورده‌های آن در زنان تأثیر بیشتری در کاهش خطر پوکی استخوان دارد.

وفایی‌نژاد گفت: بدن انسان روزی 1000 تا 1200 میلی گرم کلسیم نیاز دارد که این نیاز به ویژه از طریق مصرف شیر و فرآورده‌های آن تأمین می‌شود.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار