"محسن کوهکن" در گفتگو با خبرنگار
احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه از برآیند جلسات مختلف اصولگرایان اینطور بر میآید که اتحاد، وحدت و انسجام شاه بیت نتیجه این جلسات بوده است، گفت: برخی سلایق اصولگرایان در زمانی معتقد بودند که اگر رقابت را به داخل جریان اصولگرایی بیاوریم کار درستی است، اما همان افراد امروز معتقدند که این امر کار اشتباهی بوده است.
نائبرئیس جبههپیروان اضافه کرد: به طور طبیعی و با برگزاری انتخابات متعدد، معایب و محاسن نظرهای مختلف مشخص، و افراد به این نتیجه رسیدند که جریان اصولگرایی باید به سمت همگرایی پیش رود.
کوهکن با اشاره به تدبیری که حجت الاسلام تقوی در این زمینه به کار برد، تصریح کرد: وی بدون انتخاب نام و عنوان جدید، تنها با محور قرار دادن همگرایی و اتحاد اصولگرایان جلو رفت و تنها نیت حجت الاسلام تقوی ایجاد اتحاد و همگرایی بیشتر بین این طیف تاثیرگذار انقلاب اسلامی بود.
وی با اشاره به اینکه در این روند برخی رسانههای اصلاح طلب قصد وانمود کردن اختلاف و افتراق بین جریان اصولگرایی را دارند، تصریح کرد: هدف رسانههای اصلاحطلب از این قبیل اقدامات ایجاد امید در نیروهایی است که پس از فتنه ۸۸ از دست دادند.
کوهکن در این زمینه هشداری به اصولگرایان داد و تصریح کرد: از شیطنت خبرنگاران اصلاح طلب آگاه باشید، زیرا چندی پیش یکی از خبرنگاران همین نشریهها در خصوص اختلاف و افتراق بین اصولگرایان و سهم خواهی آنها با من مصاحبه کرد و من از او خواستم پس از آنکه از منبع این خبر اطمینان کامل پیدا کرد برای مصاحبه با من تماس بگیرد.
نائبرئیس جبههپیروان در ادامه با اشاره به اینکه در هر جریان سیاسی اصل تکثر لطمهای به روند گروه سیاسی نخواهد زد، تصریح کرد: ما از این جهت که برخی از فراکسیونهای مجلس حزبی را تشکیل دهند، ناراضی نیستیم، اگر جریانی به دنبال انحصارطلبی باشد از ایجاد تشکیلات موازی جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: اصولگرایی حزب نیست که قصد فرمانداری قدرت حزبی را داشته باشد، بلکه هرکس در هر جای کشور معتقد به اسلام ناب محمدی پیشرفت ایران در سایه ولایت و کار بدون وقفه باشد، به اعتقاد ما اصولگراست، لذا تکثر افراد و احزاب به کلان ساماندهی اصولگرایی کمک خواهد کرد.
این فعال سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: گاهی این شائبه پیش میآید که احزاب شکل گرفته از داخل مجلس مانند احزاب شکل گرفته از دل دولتهای سالهای قبل مانند حزبهای سازندگی و مشارکت با شکست روبرو شود، اما ذکر این نکته ضروری است که مجلس شورای اسلامی با دولت متفاوت است و تولید یک حزب در مجلس از لحاظ قانونی ایرادی ندارد.
انتهای پیام/