هفته گذشته علیرضا صیدی مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران گفت: کدهای ساعت گویا (119)، رفع خرابی تلفن ثابت(117) و کد پاسخگویی به مشترکات (190) تغییر کرد و کد 2 برای این شمارهها در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به تغییر کدهای سه رقمی تلفن ثابت اظهار کرد: براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات و پروانههای مخابرات ایران، متولی واگذاری کدهای شماره یک سازمان تنظیم مقررات است، که براین اساس مخابرات ایران تصمیم گرفت کد 2 را برای توسعه سرویسهای خود در مخابرات در نظر بگیرد.
وی با بیان اینکه شرکت مخابرات استان تهران کد 2 را انتخاب کرده است، افزود: به این ترتیب به جای کد 119 (ساعت گویا)، شماره 20119، به جای کد 117 (کد رفع خرابی تلفن ثابت)، شماره 20117 برای پاسخگویی به مشترکان 2090، شماره 2020 برای پشتیبانی مشترکان اینترنت انتخاب و فعال شده است.
ورود به نسل بالاتر تلفن همراه علت آنتن دهی ضعیف در شهر تهران داوود زارعیان سخنگوی شرکت مخابرات ایران درهفته گذشته با اشاره به آنتنهای تلفنهمراه اظهار کرد: با توجه به تغییر نصب تلفن همراه و جابجایی آنتنهای تلفن در سراسر کشور با نسل سوم و چهارم تلفن همراه، اگر در مناطقی گاهی مشکلی در آنتندهی تلفن همراه به ویژه اینترنت تلفن همراه ایجاد شود اکثر مواقع به همین دلیل است.
وی افزود: مشترکانی که در آنتندهی تلفن همراه به ویژه تلفن همراه مشکل دارند میتوانند با شماره 9990 تماس بگیرند و آدرس منطقهای که آنتن دهی در آن ضعیف است اعلام کنند تا گروههای فنی مخابرات، علت آن را بررسی کنند.
ارزیابی چهارمین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات با موفقیت انجام شد محمود خسروی عضو و دبیر شورای سیاستگذاری جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ارزیابی چهارمین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباطات وفناوری اطلاعات اظهار کرد:چهارمین دوره جایزه با حضور شرکتهای فعال در حوزه ICT کشور ، بانک ها و دانشگاهها شروع به کار کرد وپس از آموزش های لازم شماری از این سازمان ها موفق به حضور در فرآیند ارزیابی چهارمین دوره فرآیند جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران (ICTINQA) شده اند.
خسروی اظهارکرد:همزمان با فراخوان ثبت نام ارزیابان ، مصاحبه متقاضیان انجام و بانک ارزیابان تکمیل و تیم های ارزیابی از بین ارزیابان ملی و افراد متخصص انتخاب شده است و در بهمن ماه سال جاری فرآیند ارزیابی به صورت فشرده انجام پذیرفته است.
لزوم همکاری صادرات محصولات نرم افزاری و سخت افزاری ایران وسومالی همچنین در هفته گذشته محمود واعظی وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات در دیدار با نخست وزیر جدید سومالی با اشاره به آمادگی همکاریهای دوجانبه بین المللی با کشور سومالی اظهار کرد:خوشبختانه روابط ایران و سومالی از پیشینه خوبی برخوردار بوده است و امیدواریم در ابعاد مختلف و به خصوص ICT، روابط دو کشور گسترش یابد.
وی با اشاره به حمله تروریستی دو روز گذشته در کشور سومالی، گفت: ایران همواره برای کشورهای اسلامی و از جمله سومالی احترام متقابل قائل است و حملات تروریستی را محکوم می کند.
واعظی بر گسترش روابط دو کشور در بخش پست، پست بانک، مخابرات، IT، فضایی و محصولات ICT تأکید کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم پس از این دیدار همکاریهای دوجانبه را بین دوکشور گسترش دهیم.
وزیر ارتباطات ایران با بیان اینکه در ایران در زمینه شبکه ملی اطلاعات، کارهای بزرگی انجام شده، افزود: اینترنت و فناوریهای ارتباطی در کنار مزایا و بهره گیریهای اجتماعی، همواره به عنوان پدیده ای نوظهور، با انواع و اقسام جرایم مواجه بوده است.
صدور پروانههای جدید حوزه اینترنت در شش ماه اول سال 94 صادق عباسی شاهکوه معاون رگولاتوری سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، با اشاره به صدور پروانه های جدید در حوزه اینترنت، اظهار کرد: در راستای ساماندهی، بازنگری و همگرائی پروانههای حوزه ارتباطات ثابت و همچنین افزایش سطح خدمات دسترسی به اینترنت و خدمات مبتنی بر آن، توسعه ارائه خدمات محتوائی و ارزش افزوده، پیشنویس "ضوابط حاکم بر پروانه ارائه خدمات ارتباطی ثابت (servco)" تدوین شده است.
وی با اشاره به اینکه براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات پروانههای حوزه ارائه خدمات انتقال دادهها (PAP)، عرضه و توزیعکنندگان اینترنت (ISDP)، ارائه خدمات عمومی تلفن ثابت (PSTN) و عرضهکنندگان خدمات اینترنت (ISP) ساماندهی میشوند، افزود: براساس مصوبه ۱۹۱ کمیسیون شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت باید در دو دسته شبکه (Netco) و خدمات (servco) ساماندهی شوند و اپراتورهای فعال در حوزه اینترنت باید تا پایان خرداد ۹۴ برای دریافت پروانه ارتباطات ثابت (FCP) جدید اقدام کنند.
صدور پروانههای جدید حوزه ارتباطات ثابت در نیمه اول سال ۹۴ همچنین هفته گذشته صادق عباسی شاهکوه معاون رگولاتوری سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي گفت: در راستای ساماندهی، بازنگری و همگرائی پروانههای حوزه ارتباطات ثابت و همچنین افزایش سطح خدمات دسترسی به اینترنت و خدمات مبتنی بر آن، توسعه ارائه خدمات محتوائی و ارزش افزوده، پیشنویس "ضوابط حاکم بر پروانه ارائه خدمات ارتباطی ثابت (servco)" تدوین شده است.
وی با اشاره به اینکه براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات پروانههای حوزه ارائه خدمات انتقال دادهها (PAP)، عرضه و توزیعکنندگان اینترنت (ISDP)، ارائه خدمات عمومی تلفن ثابت (PSTN) و عرضهکنندگان خدمات اینترنت (ISP) ساماندهی میشوند، افزود: براساس مصوبه ۱۹۱ کمیسیون شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت باید در دو دسته شبکه (Netco) و خدمات (servco) ساماندهی شوند و اپراتورهای فعال در حوزه اینترنت باید تا پایان خرداد ۹۴ برای دریافت پروانه ارتباطات ثابت (FCP) جدید اقدام کنند.
هیچ محدودیتی برای فعالیت با دولت اذربایجان وجود ندارد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هفته گذشته در دیدار با وزیر ارتباطات وفناوری های عالی جمهوری آذربایجان پیشنهاد اجلاس سه جانبه ایران،آذربایجان وترکیه را مطرح کرد.
محمود واعظی وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات در دیدار با علی عباس اف وزیر ارتباطات و فناوری های عالی جمهوری آذربایجان با طرح پیشنهاد برگزاری اجلاس سه جانبه میان ایران، ترکیه و آذربایجان اظهار کرد: باید تلاش کنیم فضای خوبی که در روابط کشورهای همسایه به وجود آمده است، گسترش یابد.
واعظی در ادامه عنوان کرد: هیچ محدودیتی برای فعالیت در هیچ زمینه ای با دولت آذربایجان وجود ندارد و قطعاً لازم است عرصه های جدیدی را برای همکاری هایمان بیابیم،
حمایت ۱۰۰ درصدی از تولیدکنندگان محتوای خط و زبان فارسی نصرالله جهانگرد معاون وزیر ارتباطات با اشاره به برنامه های حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تولید ابزارهای بومی در حوزه فناوری اطلاعات اظهار داشت: حمایت از ایده ها و کسب و کارهای نو در حوزه فناوری اطلاعات در برنامه وزارت ارتباطات قرار دارد و براین اساس از ایده ها و ابزارهای تولیدی تا زمانی که به مرحله تجاری برسد حمایت خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه ما نمی توانیم با اعلام بخشنامه از مردم بخواهیم از تولیدات بومی و داخلی استفاده کنند، افزود: اما با حمایت از تولیدکنندگان می توانیم زمینه را برای حضور آنها در این فضا ایجاد کنیم اما در نهایت این شرکتها هستند که با ارائه خدمات با کیفیت می توانند کاربران را ترغیب کنند به جای استفاده از ابزارهای خارجی از تولیدات بومی استفاده کنند.
مراسم اختتامیه چهارمین دوره جایزه ملی کیفیت برگزار می شود مراسم اختتامیه چهارمین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران (ICTINQA) برگزار می شود به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مهندس راسخ معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس کمیته پشتیبانی و برگزاری مراسم جایزه با اعلام این خبر افزود : فرآیند ارزیابی از شرکت های حاضر در فرآیند این دوره از جایزه انجام پذیرفته و مراسم اختتامیه چهارمین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی (ICTINQA) شنبه نهم اسفند ماه سالجاری در محل هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.
دیدار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با وزیر ارتباطات، علوم و فناوری اطلاعات تانزانیا هفته گذشته واعظی وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات گفت: تانزانیا کشوری است که سالها با ایران روابط دوستانه ای داشته واین روابط در حوزه های مختلفی بود.
وی با اشاره به دوران حضور خود در وزارت خارجه و دیدارهای متقابل با همتایان تانزانیایی گفت: امروز سیاست دولت تدبیر و امید بسط و گسترش روابط با همه کشورهای دنیا و به خصوص کشورهای عضو اجلاس غیرمتعهدها است و در این زمینه تانزانیا می تواند بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
واعظی در ادامه با اعلام آمادگی ایران برای اجرای طرحها و پروژه های ict و it تانزانیا گفت: امروز بخش خصوصی ما توانایی صدور ایده ها و اجرای طرحها و پروژه های مختلف حوزه ارتباطی و مخابراتی را در سایر کشورهای دنیا دارد.
پاسخ صریح معاون وزیر ICT به انتقاد از موتورهای جستوجوی ملی هفته گذشته مسوولان وزارت ارتباطات اعلام کردهاند که هدف از پروژههایی که اخیرا با نام موتور جستوجو رونمایی میشود، رقابت با گوگل نیست. حتی برای افزایش استقبال مردم از موتورهای داخلی این وزارتخانه تصمیم ندارد از هیچگونه ابزار فشاری استفاده کند بلکه قرار است که این جستوجوگرها مزیتهایی داشته باشند که بلاخره سد مقاومت در مقابل آنها شکسته شود و مخاطب ایرانی با رغبت به یکی از این موتورها مراجعه کند.
در کنار چنین پیشبینیهایی، برخی نیز اشکالات فنی به پروژهها وارد میکنند و به نقاط ضعفی از جمله فیلترینگ دادهها در جستوجوگرهای ایرانی اشاره دارند اما معاون وزیر ارتباطات در گفتوگو با ایسنا به شرح علل سرمایهگذاری و حمایت از پروژه موتور جستوجو و پاسخگویی به انتقادات فعالان حوزه ارتباطات پرداخت.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران: پیاده سازی کاداستر، امکان ارائه سرویس های مختلف را فراهم می کند به واسطه قرار دادن اطلاعات مکان محور در اختیار متخصصان داخلی امکان تولید انواع نرم افزارهای کاربردی بر بستر تلفن همراه به منظور ارائه خدمات و سرویس های متنوع به مردم فراهم می شود. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس نصراله جهانگرد در همایش مدیریت بهینه زمین و شهرها با کاداستر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: تهیه یک پایگاه داده ملی از اطلاعات کاداستر می تواند تاثیر مستقیمی بر تمام فعالیت های کشور در حوزه های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی داشته باشد.
وی با بیان این مطلب که تلاش های انجام شده در این حوزه از نظر علمی در تراز جهانی قرار دارد خاطرنشان کرد: عدم یکپارچگی در اجرا، موجب تاخیر در بهره برداری از اطلاعات این حوزه در ارائه خدمات جدید شده است.
میزان پاسخگویی اپراتورها به شکایات ثبت شده در سامانه 195 در ارزیابی آنها موثر است محمدرضا فرنقی زاد رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: گزارش وضعیت پاسخگویی به شکایات ثبت شده در سامانه 195 در جلسه شورای فنی وزارت مطرح و بررسی شد.
وی ادامه داد: براساس این گزارش در آبان ماه سال 93 شرکتهای نداگستر صبا و مبین نت با صددرصد پاسخگویی به شکایات ثبت شده، بهترین وضعیت پاسخگویی را ثبت کرده اند.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات اظهارکرد: پاسخگویی شرکتهای مذکور به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منعکس شد تا در ارزیابی ها مد نظر قرار گیرد.
انتهای پیام/