گفتنی است کارشناسان این نتایج را با تحقیق بر روی 120 مرد و زن مبتلا به فشار خون بالا به مدت دو ماه که هر روز حدود 10 گرم شکلات تلخ مصرف کرده اند بدست آوردهاند.
بررسیها نشان میدهند محققان دانشگاه بوستون علت مفید بودن شکلات تلخ در کاهش فشار خون را به دلیل آنتی اکسیدان موجود در این ماده خوراکی به ویژه ترکیبات پلی فنول میدانند که سبب تقویت عروق خونی و جلوگیری از گرفتگی آنها میدانند.
کارشناسان پس از دو ماه میزان فشار خون داوطلبان را اندازهگیری کرده و تفاوت فاحش آن را با میزان اولیه قبل از مصرف شکلات تلخ را مشاهده کردهاند.
انتهای پیام/