طبیعتا آرام خوردن مواد غذایی باعث کاهش میل فرد و احساس سیر شدن می‌شود.

رضا راست‌منش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مغز انسان یک بخش کنترل گرسنگی و سیر شدن دارد و هنگامی که فرد غذا را به صورت آهسته می جود تعداد دفعات جویده شدن فرد افزایش می‌یابد. و این عامل باعث می شود مغز فرصت دستور سیر شدن را بدهد.

وی ادامه داد: زمانی که افراد غذای خود را آهسته میل می‌کنید مغز فرصت کافی برای فرآوری و اقدام دستور را دارد ولی هنگامی که افراد تندتند غذا میل می‌کنند تعداد دفعات خیلی کاهش پیدا می‌کند و مغز فرصت کافی برای دستور سیر شدن را ندارد بنابراین دیگر مغز کارایی درستی از خود نشان نمی‌دهد.

وی در پایان توصیه کرد: بنابراین برای این که فرصت کافی مغز داشته باشد و پیام به مغز برسد بهتر است فرد به صورت آهسته غذا میل کند.

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.