تمایل به خوردن انواع مواد شیرین و پرچرب تنها به دلیل علاقه فرد نیست و بخش‌هایی از بدن نیز می‌توانند در تمایل شدید به این نوع خوراکی‌ها اثر گذار باشند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان اعتقاد دارند افرادی که نمی‌توانند در برابر وسوسه خوردن مواد غذایی شیرین مانند انواع کیک مقاومت کنند دچار نوعی آسیب در DNA سلولی خود هستند. 

گفتنی است، ژن چاقی در بیش از یک پنجم مردم جهان وجود دارد و سبب تغییر عملکرد مغز در شناسایی میزان اشتها و نیز تنظیم انرژی بدن می‌شود. 

بررسی‌ها نشان می دهند، کارشناسان میزان ژن‌های موثر در بروز چاقی در افراد را در حدود 97 ژن شناسایی کرده‌اند. 

این تحقیقات توسط پژوهشگران دانشگاه میشیگان صورت گرفته و نشان می دهد که تنوع نوع خاصی از ژن‌ها می‌تواند سبب مستعد شدن برخی افراد به چاق شدن و برخی دیگر به لاغر ماندن شود. 

کارشناسان هشدار می دهند حتی با وجود داشتن ژن‌ چاقی افراد باید با رژیم غذایی سالم، ورزش و تحرک‌ کافی اجازه ندهند اضافه وزن پیدا کنند زیرا باعث بروز انواع بیماری‌های خطرناک در آنها  خواهد شد. 



انتهای پیام/ 

برچسب ها: ژن ، شکلات ، چاقی ، کیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار