به گزارش
باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ، شهرکرمانشاه به سبب اینکه در مسیر جاده ابرشم و در مسیر راه کربلا قرار داشته و به همین دلیل مسافران و زائران فراوانی به این شهر رفتوآمد داشتهاند، به فکر پخت مادهای بودهاند که هم ماندگاری بالایی داشته باشد و هم جنبه غذایی بالایی. به همین دلیل مردم این خطه سعی در تهیه شیرینی از جنس خوراک اصلی مسافران و زائران کردند که از برنج تشکیل میشود.
این سوغات خوش طعم و به یاد ماندنی استان کرمانشاه از قدیم الایام به کلوچه برنجی مشهور بوده است که با اندازههایی بزرگتر از ابعاد کنونی پخته میشده و این نام به خاطر شباهت شکل و اندازه آن با کلوچههای دیگر روی آن گذاشته شده که البته بعدها کلوچه برنجی تغییر نام داد و به نان برنجی شهرت پیدا کرد.
نان برنجی، اصلی ترین سوغات کرمانشاهیان، در هفتمین اجلاس سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار معنوی کشور که در شهر شاهرود برگزار شد، به ثبت ملی رسید.
انتهای پیام /ض