سعید کاظمی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: سکته مغزی و قلبی دو عارضه بسیار جدی و شایع در بین مردم به ویژه در افراد میانسال و سالمند است که معمولا علایم این عارضه به یکدیگر و سایر بیماریها شباهت زیاد دارد.
وی تاکید کرد: علایم اولیه سکته مغزی بسیار شبیه علایم سایر بیماریها و اختلالات اعم از مزمن و عفونی است که باید مراقب بود که این علایم با همدیگر اشتباه گرفته نشود.
کاظمی گفت: سردرد،اختلالات بینایی، گیجی، منگی، کاهش هوشیاری و اختلالات ادراری از جمله مهمترین علائم سکته مغزی است که متاسفانه در اغلب موارد مورد بیتوجهی قرار میگیرند.
وی یادآور شد: افرادی که زمینه ابتلا به سکته مغزی را دارند باید علائم فوق را جدی میگیرند و به محض مشاهده به ویژه زمانی که علائم به مدت طولانی برفرد عارض شود باید به موقع به پزشک مراجعه کنند.
کاظمی با اشاره به مراجعه زودهنگام به پزشک و درمان به موقع عوارض سکته مغزی خطر مرگ و میر و ناتوانی را تا حد زیادی برطرف میکند خاطر نشان کرد: افراد بالای 45 سال باید علایم سکته مغزی و علایم دیگری نظیری اختلالات عضلانی و سنگینی در اندام یا کرختی و ناتوانی در کنترل عضلات و اندامها را جدی بگیرند تا خطر از آنها دور شود.
انتهای پیام/