به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از مجله نانو ، این شرکت با همکاری محققانی از شرکت «Chilerecicla» نشان دادند که چگونه میتوان از نانوذرات هیدروکسید منیزیم برای جداکردن عناصر خاکهای نادر از پسابها استفاده کرد. خاکهای نادر به عناصری در جدول تناوبی گفته میشود که کاربردهای متعددی در حوزه فناوری بالا نظیر ساخت تلفنهای همراه دارند.
با استفاده از این فناوری، عناصری نظیر تربیوم، که در مغناطیسها و ابرخازنها استفاده میشود، میتوانند 30 سال بیشتر مورد استفاده قرار گیرند. تاکنون تلاشهای متعددی برای بازیافت این ترکیبات انجام شده است، اما به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی، این تلاشها فرجامی نداشته است. یکی از چالشهای موجود در مسیر بازیافت این ترکیبات، غلظت بسیار کم آنها در پسابها است.
«پاول واستون» از مدیران شرکت GTSO میگوید: ما در حال توسعه یافتههای خود هستیم تا این نتایج را تجاریسازی کرده و بتوانیم به صورت اقتصادی از آن استفاده کنیم. این فناوری بسیار پیچیده است، اما نتایج آن به دلیل منافع اقتصادی بسیار مهم است.
با توجه به بازار 24 میلیارد دلاری این حوزه تا سال 2018، شرکت GTSO قصد دارد برای بازیافت ترکیبات بسیار ارزشمند از پسابها تلاش مضاعفی را انجام دهد. تصفیه پسابهای شهری برای شرکت GTSO اهمیت زیادی دارد، این شرکت قصد دارد تا با تقویت خود در این بخش موقعیت بینالمللی خود را در بازار تثبیت کند.
سال گذشته این شرکت اقدام به خرید شرکت گلوبال سل بایرز (Global Cell Buyers) کرد و سپس نام شرکت را تغییر داده و آن را «Green Urban Mining» نامگذاری کرد. این شرکت در بخش بازیافت پسابهای شهری فعالیت داشته و مواد به دست آمده از فرآیند بازیافت را به فروش میرساند.
انتهای پیام/