به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران مديرکل مديريت بحران استانداري زنجان گفت: مديريت بحران براي هرگونه حادثه اي دراستان امادگي لازم راداردواين بودجه اختصاص يافته هم براي جبران خسارتهاي گذشته،اجراي ديوار حفاظتي رودخانه هاي استان ، داخل شهروروستاها هزينه خواهد شد.
کرامتي افزود: ازاعتبارتخصيص يافته به استان زنجان 20 ميلياردتومان مصوب سفرمهررياست جمهوري استان به استان بود ، 2 ميليارد تومان به منظور جبران خسارت ، 3 ميليارد تومان براي حوزه آب است.
وي گفت: ازبودجه 17 ميليارتوماني هم که يک ماه پيش براي استانهاي خراسان وزنجان درنظر گرفته شده بود 5 ميليارتومان به استان زنجان تخصيص يافت.
24 ميليارد تومان براي توسعه زير ساخت ها و تکميل راه هاي روستايي سيستان و بلوچستان اختصاص يافت .
استاندار سيستان و بلوچستان در جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان با بيان اينکه از اين ميزان اعتبار ده و نيم ميليارد تومان براي توسعه زير ساخت هاي روستايي و 14 ميليارد تومان نيز براي تکميل راه هاي روستايي صرف مي شود، گفت: طرح هاي پيش بيني شده براي اين ميزان اعتبار در مناطق شمال و جنوب استان تا پايان امسال و 6 ماهه اول سال 94 به بهره برداري مي رسد.
هاشمي همچنين با تاکيد بر تامين منابع آبي پايدار در استان، استفاده از روش هاي نوين آبياري در زمين هاي کشاورزي را مهم عنوان کرد و گفت: بيشترين مصرف آب در بخش کشاورزي است که با پلمپ چاه هاي غير مجاز و ايجاد راه هاي مواصلاتي آسان براي کشاورزان بايد با اين معضل مقابله کرد.
در اين جلسه نجفي رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان نيز از اغاز اجراي طرح انتقال اب با لوله به 46 هزار هکتار از اراضي کشاورزي شمال استان در چند روز آينده خبر داد و خواستار تخصيص اعتبار براي تجهيز و نوسازي اراضي کشاورزي، احداث جاده هاي بين مزارع ، مرمت و بازسازي قنوات و پوشش انهار سنتي و برق دار کردن مزارع استان شد.
مديرعامل سازمان عمران ساحل کارون افزود: براي احداث اسکلهها، مجموعه ساحلي و پارکينگ در ساحل رودخانه کارون ، 11 ميليارد تومان اعتبار درنظر گرفته شده است.
مداري تصريح کرد: براي ايجاد فضاي تفريحي و با نشاط در ساحل رودخانه کارون، برنامههاي بسياري در دستور کار قرار دارد که اين پروژههاي گردشگري آبي در مقطع اهواز موجبات اشتغال حدود 400 نفر به طور مستقيم و غيرمستقيم را فراهم ميکند.
مداري در پايان گفت: در ساحل رودخانه کارون در بخش اهواز بناست چهار اسکله قايقراني و رستوران به همراه پارکينگ و تاسيسات وابسته ايجاد شود .
بيست ميليارد ريال اعتبار ملي براي برقرساني به روستاهاي کهگيلويه و بويراحمد اختصاص يافت
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق کهگيلويه و بويراحمد گفت: بيست ميليارد ريال اعتبار براي برقرساني به روستاهاي زير ده خانوار اين استان تخصيص داده شد.
داود راهزادي گفت: تمامي روستاهاي بالاي بيست خانوار اين استان هماکنون از نعمت برق برخوردار هستند و برقرساني به روستاهاي ده خانواري و حتي کمتر از آن در دستور کار است.
وي با اشاره به اينکه به لطف انقلاب شکوهمند اسلامي، هم اکنون بيش از يکهزار و500روستاي اين استان از نعمت برق برخوردار هستند، افزود: در آينده اي نه چندان دور و با تدابير انديشيده شده فني - مهندسي و با واگذاري پنلهاي خورشيدي سياه چادرهاي عشايري اين استان از نعمت برق برخوردار ميشوند.
راهزادي از آمادگي شرکت توزيع نيروي برق اين استان براي نامنويسي از متقاضيان براي دريافت پنلهاي خورشيدي خبرداد و گفت: حمل و جابجايي اين پنلها بسيار راحت و آسان است.
وي، خدمات صورت گرفته در نظام جمهوري اسلامي ايران در حوزه برق را قابل مقايسه با قبل از انقلاب ندانست و بيان کرد: قبل از انقلاب تنها سي روستاي کهگيلويه و بويراحمد از نعمت برق برخوردار بود و هماکنون اين رقم به بالاي يکهزار و500روستا رسيده است.
انتهای پیام/