به
گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،
* برنامه غذايي حاوي عنصر روي: منابع غذايي روي شامل غذاهاي آبزي، اسفناج، جودوسر، قارچ، بادام، بادام هندي و شکلات تلخ است.
* پاها را در مخلوطي از يک سوم پيمانه سرکه سيب و يک تشت پر از آب ولرم يا خنک، خيس کنيد. اسيد موجود در سرکه، بو را خنثي مي کند و باکتري را از بين مي برد.
* چند قطره روغن استوقودوس را قبل از خواب به پا بماليد و جوراب پا کنيد تا باکتري از بين برود.
* اسکراب تهيه شده از يک قاشق غذاخوري جودوسر، يک قاشق غذاخوري آردذرت، يک قاشق غذاخوري شکر و ۲قاشق مرباخوري نعناع را در کاسه بريزيد. سپس يک قاشق ماست، آب يک عدد ليمو و ۵قطره روغن نعناع را به آن اضافه کنيد. اين ماده را به پا بماليد و پس از ۲۰دقيقه بشوييد. نعناع باعث خنکي و خوشبويي پوست مي شود و قند سلول هاي مرده را از بين مي برد.
* با مقداري نمک اپسوم و آب، آب نمک تهيه کنيد و روزانه ۲بار، هر بار به مدت ۱۵دقيقه پا را در آن قرار دهيد. نمک اپسوم، به عنوان منقبض کننده در کاهش تعريق و از بين بردن باکتري موثر است.
* چاي داراي اسيدتانيک قوي است که باکتري بوزا را از بين مي برد و باعث کاهش تعريق مي شود. پا را به مدت ۱۵ تا ۳۰دقيقه در چاي سياه و آب قرار دهيد.
انتهای پیام/زض
منبع:خراسان