گروهی از محققان به کمک فرآوری‌های ژنتیکی موفق به تبدیل تخم مرغ پخته به تخم مرغ خام شدند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، دانشمندان آمریکایی و استرالیایی موفق شده‌اند با استفاده از اوره و نوعی همزن مخصوص، تخم مرغ آب پز را دوباره به تخم مرغ خام تبدیل کنند.

به گفتهٔ محققان این روش جدید نقش مهمی در درمان سرطان خواهد داشت و به درمان بسیاری بیماری‌ها کمک خواهد کرد.



آن‌ها معقتد هستند هزینه‌های تولید صنایع تبدیلی مانند ساخت پنیر و سایر محصولات از این دست بسیار کاهش پیدا خواهد کرد.

محققان افزودند تغییرات خاص در رشته‌های پروتئین تشکیل دهندهٔ تخم مرغ‌ها و کاهش روند جهش‌های ژنتیکی و عکس العمل برگشت پذیر آن سبب این نتایج خارق العاده شده است.

دانشمندان معتقداند درمان برخی بیماری‌ها همچون سرطان‌های زنانه به کمک این روش ممکن خواهد بود و هزینه‌های درمانی را کاهش خواهد داد.



انتهای پیام/
برچسب ها: تخم مرغ ، فناوری ، ژنتیک ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار