به گزارش خبرنگار
احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران، نشست خبری کنگره ملی اقتصاد مقاومتی صبح امروز با حضور ابراهیم حسنبیگی رئیس دانشگاه دفاع عالی ملی و عضو ارشد سیاستگذاری کنگره اقتصاد مقاومتی، حجتالاسلام رنجبران رئیس پژوهشگاه فرهنگ و مطالعات اسلامی، اللهوار سیف عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) و دبیر ملی اقتصاد مقاومتی، سیدمحمودرضا شمسدولتآبادی دبیر کنگره ملی اقتصاد مقاومتی و عباس عربیمازار رئیس دانشکده علوم اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی در سالن اجتماعات نهاد رهبری دانشگاهها برگزار شد.
در این مراسم ابراهیم حسنبیگی ضمن گرامیداشت به مناسبت ایام دهه فجر با بیان اینکه در آستانه برگزاری کنگره اقتصاد مقاومتی که قرار است در روزهای 28 و 29 بهمن در محل سالن همایشهای صداوسیما هستیم، گفت: این کنگره به همت جمع زیادی از مؤسسان، دانشگاه، پژوهشگاهها، وزارتخانهها و سازمانهای متعدد برگزار خواهد شد.
عضو ارشد سیاستگذاری کنگره اقتصاد مقاومتی با بیان این که دانشگاه دفاع ملی حوزه راهبردی این کنگره را برعهده دارد اظهار داشت: در یک نظم کاری با توجه به گستردگی ابعاد سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی تقسیم کاری انجام شده که حوزه راهبردی آن بر عهده دانشگاه دفاع ملی قرار دارد.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی یک الگو است و با انجام مطالعات علمی و متناسب با اقتصاد بومی برآمده از فرهنگ اسلامی طراحی شده و الگوی اقتصاد مقاومتی میتواند در مقابل تهدیدات خارجی در آینده بیایستد.
حسنبیگی با اشاره بیان اینکه درونزا و بروننگری، مردمپایه و رقابتپذیر، ارتقای اقتصادی، بهرهوری، طرحهای نوین و رعایت الگوی مصرف از جمله ویژگیهای اقتصاد مقاومتی است، گفت: هدف اقتصاد مقاومتی پیشرفت توأم با عدالت است و امیدواریم با اجرای سیاستهای کلی به امنیت ملی در محصولات راهبری برسیم و از وابستگی نفت رها و به عنوان مکتب موفق اقتصاد مقاومتی را الگوی موفق قرار دهیم.
وی با بیان این که اقتصاد مقاومتی میتواند الگویی موفق برای همه فعالیتهای اقتصادی خارج و داخل کشور قرار بگیرد، اضافه کرد: این طرح با کمک همه آحاد مردم میتواند مورد بهرهبرداری قرار گیرد. کنگره اقتصاد مقاومتی با تشکیل شورای سیاستگذاری اقدام به طراحی اهداف کنگره کرد.
حسنبیگی با بیان این که بر اساس اهدافی که توسط شورای سیاستگذاری تعریف شد همه آنها مبتنی بر سیاستهای کلی ابلاغیه رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی بود، گفت: تبیین مبانی اقتصاد مقاومتی، تبیین مردمگرایی و دانش بنیان، تبیین اهداف نظری در بخشهای خصوصی، تبیین اهداف اقتصاد مقاومتی از جمله آرمانهای کنگره ملی اقتصاد مقاومتی میباشد.
عضو ارشد سیاستگذاری کنگره اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: این کنگره با همت وزارتخانهها، موسسات پژوهشی، پژوهشکدههای وابسته به دستگاهها و نخبگان دانشگاهها انجام خواهد شد که محصولات همایش و کنگره ملی اعم است از چکیده همه مقالات رسیده 520 عنوان که از مجموع این آثار 408 مقاله مورد ارزیابی قرار گرفته که تا امروز 184 مقاله برای چاپ ارائه شده و قرار است 60 مقاله در نشستها از این مقالات استفاده کنند.
وی با اشاره به موضوعاتی که قرار است در کنگره ملی اقتصاد مقاومتی که در 28 و 29 بهمن در محل سالن همایشهای صداوسیما که قرار است برگزار شود، تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی فرهنگ و رسانه، الگوهای راهبردی اقتصاد مقاومتی، الزامات اجرایی چگونگی پیادهسازی اقدامات اقتصاد مقاومتی، رویکردهای اقتصاد مقاومتی، نقش نیروهای مسلح اقتصاد مقاومتی آسیبشناسی اقتصاد مقاومتی و بانکداری اقتصاد مقاومتی از جمله موضوعاتی است که در کنگره ملی اقتصاد مقاومتی مطرح میشود.
عضو ارشد سیاستگذاری کنگره اقتصاد مقاومتی با بیان این که مجموعه مقالات در 6 جلد کتاب قرار است چاپ شود و راهبردهای جهادی اقتصاد مقاومتی در آن بررسی شود، افزود: تحریمها و اقتصاد مقاومتی، نفت، بانکداری اقتصاد مقاومتی از جمله کتبهایی است که در کنگره ملی ارائه میشوند.
وی با بیان این که دستگاههای مختلفی برای اجرای سیساتهای 24گانه ابلاغیه اقتصاد مقاومتی که در سال گذشته توسط رهبری صادر شد، اظهار داشت: یک سال از ابلاغیه سیاستهای 24گانه اقتصاد مقاومتی که توسط رهبری ابلاغ شد، تمامی دستگاهها تلاش کردند که سیاستهای کلی آن را به اجرا بگذارند و امسال در سالگرد اقتصاد مقاومتی موظفیم که به لحاظ علمی و نظری و راهبردی کنگرهای را برپا و امیدواریم که کشورمان به اهداف عالیه هرچه سریعتر نزدیک شود.
انتهای پیام/