در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد؛

تشریح آخرین وضعیت هوای غبار آلود خوزستان از زبان "سعدون‌زاده"/ اهواز میزبان گرد و خاک کشورهای همسایه!

نماینده مردم آبادان گفت: بخشی از این موضوع مربوط به گرد و غبار و سامانه هوای کشورهای همسایه بوده و بخشی از آن مربوط به مدیران بخش‌های متولی امر محیط زیست، جنگلداری و مدیریت آب‌های روان کشور است.

تشریح جزییات چرایی گرد و خاک استان خوزستان از زبان
"جواد سعدون‌زاده" نماینده مردم آبادان در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، با اشاره اوضاع نامساعد هوای خوزستان طی روزهای اخیر، گفت: وضعیت هوای خوزستان بسیار نامطلوب و گرد و خاک بسیار سنگین آسمان شهرهای خوزستان را پوشانده است.  
 
وی افزود: بخشی از این موضوع مربوط به گرد و غبار و سامانه هوای کشورهای همسایه بوده و بخشی از آن مربوط به مدیران بخش‌های متولی امر محیط زیست، جنگلداری و مدیریت آب‌های روان کشور است که می‌طلبد که یک تدبیر اساسی در این رابطه داشته باشند.  
 
عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان تصریح کرد: ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نطق‌های میان دستور، مصاحبه‌ها و نامه‌هایی که به صورت انفرادی و گروهی به بخش‌های مختلف به ویژه وزارت نیرو، کشاورزی، سازمان محیط زیست و جنگلداری می‌نویسیم، این مطلب را تاکید می‌کنیم که اگر تدبیر لازم در رابطه با گرد و غبار خوزستان اندیشیده نشود، سلامت مردم، محیط زیست و زندگی مردم خوزستان در معرض خطر جدی قرار می‌گیرد.  
 
وی ادامه داد: گرد و غبار نه تنها بر سلامت مردم تاثیر مثبت و مستقیم دارد، بلکه در زمینه اقتصادی نیز لطمات زیادی را بر جای خواهد گذاشت، لغو پرواز‌ها و کاهش جاذبه‌های زندگی و حضور در خوزستان می‌تواند بسیاری از صاحبان سرمایه و اقتصادی را از خوزستان کوچ دهد.  
 
سعدون‌زاده گفت: همچنین تاثیرات منفی که این گرد و خاک بر شکوفه‌ها و دانه‌های گرده گیاهان مختلف و نخلستان‌ها در موسم لقاح و شکوفایی نخل خرما دارد، موجب می‌شود که کیفیت و کمیت این محصولات پایین بیاید که این اثرات نامطلوب و زیانباری بر درآمد کشاورزان ما خواهد گذاشت.  
 
این نماینده مجلس نهم تصریح کرد: توسعه پوشش گیاهان سبز و همچنین گسترش جنگل‌ها و پوشش‌های جنگلی در خوزستان و مدیریت آب‌های روان و صیانت از احیای تالاب‌های بزرگ در این استان به ویژه تالاب شادگان و هورالعظیم می‌تواند راهکار مناسبی باشد که مقدار زیادی از این ریزگرد‌ها را مهار کند.  
 
وی افزود: همچنین تدابیر مکانیکی همچون مالچ پاشی و ایجاد سد و موانع مختلف برای جلوگیری از معلق شدن ریزگرد‌ها در فضا می‌تواند نقش بسزایی در مهار این ضرر و زیان باشد.  
 
عضو کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد: دستگاه دیپلماسی و بخش‌های مربوطه کشور باید نیم نگاهی به انجام مسئولیت و ماموریت‌های بین المللی خود داشته باشند تا به کمک کشورهای متاثر از پدیده ریزگرد‌ها در منطقه بتوان یک اقدام جمعی و بین المللی برای مهار با این پدیده اتخاذ کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
اميرزاده
۲۱:۵۸ ۱۱ بهمن ۱۳۹۳
آرزوي من ، داشتن تن سالم ، هواي پاك ، آب بدون آلايندگي و نان حلال براي همه هموطنان عزيز است.
آخرین اخبار