به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، بهزاد انگورج تقوی معاون سازمان جنگل
ها با بیان اینکه ورود شیرابه زبالهها به عرصههای جنگلی شمال گستره زیادی از این عرصهها را تخریب کرده است، اظهار داشت: بیشتر عرصههای جنگلی شمال کشور به علت سوء مدیریت شهری به شیوه کاملا ناموزونی به محل دفع زباله تبدیل شده است.
انگورج تقوی در ادامه تاکید کرد: مناطق شمالی کشور به دلیل برخورداری از جنگلهای رویشی هیرکانی نباید به محل دفع زباله تبدیل شود.
وی افزود: قصورهای صورت گرفته سبب شده تا این عرصهها به محلی برای انباشت انبوه زباله تبدیل شود.
معاون سازمان جنگلها با بیان اینکه مخالف تخلیه زباله تولیدی شهروندان و گردشگران در عرصههای جنگلی هستیم، تصریح کرد: نیازمند همکاری نهادهای مسوول برای ساماندهی و جمع آوری زباله از جنگل ها هستیم.
وی ادامه داد: سهم سرمایه گذاری در بخش زباله، مهار پساب و آبهای نامتعارف در کشور بسیار کم بوده و لازم است دولت توجه ویژهای در این زمینه داشته باشد.
انگورج تقوی با بیان اینکه مدیریت پهنه سرزمینی تحت عنوان تعادل بخشی در سیاستهای کلی مورد ملاحظه قرار گرفته و در سند ملی آمایش سرزمینی مطالعه شده است، اظهار داشت: تمرکز جمعیت در واحدهای سرزمینی به سمت تعادل بخشی در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: اگر بتوان تمرکز جمعیت را در واحدهای سرزمینی بر هم بزنیم و به سوی تعادل بخشی برنامه ریزی کنیم، بخش عمده ای از مشکلات مربوط به زباله در جنگل ها حل می شود.
معاون امور جنگل های سازمان جنگلها بر ضرورت تامل بیشتر در انتخاب سکونتگاهها تاکید و خاطرنشان کرد: باید در مناطقی که ظرفیتهای بیشتر و شرایط بهتری برای ایجاد فرصتهای شغلی دارد سکونتگاه ایجاد شود، در حالی که تاکنون چنین تامل و توجه نشده است.
انتهای پیام/ زا