مسئول سابق بررسی تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز گفت: هنگامی که دولت لیبی برچیده شدن کامل تجهیزات هسته‌ای، شیمیایی و موشکی خود را پذیرفت سناتورهای آمریکایی در جریان لغو تحریم‌ها، بلافاصله موضوعات دیگری همچون "حمایت از تروریسم" و "فقدان دموکراسی" در این کشور را مطرح کردند و اینگونه مسائل را مایه نگرانی امریکا دانستند.

"کامران صدرجمالی"در گفتگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های باشگاه خبرنگاران، درباره اظهارات خارج از عرف دیپلماتیک کلودیا روت، اینگونه دخالت‌ها را ثمره به رسمیت شناختن خواسته‌های غربی‌ها از سوی برخی در داخل کشور دانست و اظهارداشت: غرب در مذاکرات نتوانست مواضع جمهوری اسلامی را محکوم کند، لذا با دست‌اندازی در امور دیگر مانند حقوق بشر و مسائل نظامی سعی در تحمیل فشار به جمهوری اسلامی ایران دارند.

مسئول سابق بررسی تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز اضافه کرد: دعوت از چنین شخصیت‌های غربی که هم خود و هم جریان متبوعشان (حزب سبز آلمان) پیشینه مداخله در امور کشور‌ها از جمله ایران و حمایت علنی از فتنه گران طی جلسات و تجمعات مشترک را داشته‌اند تنها موجب تقویت موضع غرب برای دخالت در امور داخلی کشورمان می‌شود.

وی با بیان اینکه مردم ایران از نمایندگان خود در دستگاه دیپلماسی انتظار دارند ضمن عدم پذیرش زیاده خواهای‌های غرب پاسخ درخوری به این اظهارات بدهند، عنوان کرد: عدم برخورد صریح و قاطع به اینگونه اظهارنظرها به نوعی انفعال تعبیر شده و اجازه تکرار چنین مسائل را به خارجی‌ها خواهد داد.

صدرجمالی با اشاره به مذاکرات میان لیبی و آمریکا، اظهار داشت: هنگامی که دولت لیبی برچیده شدن کامل تجهیزات هسته‌ای، شیمیایی و موشکی خود را پذیرفت سناتورهای آمریکایی در جریان لغو تحریم‌ها، بلافاصله موضوعات دیگری همچون "حمایت از تروریسم" و "فقدان دموکراسی" در این کشور را مطرح کردند و اینگونه مسائل را مایه نگرانی امریکا دانستند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: سخنگوی آمریکا مذاکرات هسته‌ای را به سرنوشت فردی که در خاک ایران به جرم جاسوسی دستگیر شده، گره می‌زند و اینها نمونه‌ مداخله‌های غرب در امور داخلی جمهوری اسلامی است که نباید از دید دولتمردان مخفی بماند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار