به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ افرادی که در هفته بیش از دوبار غذاهای آماده استفاده میکنند، دو برابر
بیشتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند استفاده زیاد غذاهای پرکالری و
چرب همچون غذاهای آماده، احتمال ابتلا افراد به چاقی و دیابت را افزایش
میدهد.
بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند چربی موجود در غذاهای شیرین مانند انواع شیرینی ها و غذاهای آماده روند پیری در سالمندان به ویژه در خانم ها را دوبرابر می کنند.
بیماریهای قلبی عروقی، فشارخون بالا و چربی بالا از جمله بیماریهای شایع
در دوران سالمندی محسوب میشوند. مصرف زیاد نمک، غذاهای شور، روغن و انواع
چربیها از عوامل موثر در افزایش فشارخون و بروز بیماریهای قلبی و عروقی
است. در پیشگیری و درمان تغذیهای فشارخون بالا و بیماریهای قلبی و عروقی،
کاهش مصرف نمک، کاهش و بهبود مصرف روغن و چربی و کنترل مصرف انواع قندها
توصیه میشود.
خانم ها با محدود کردن مصرف انواع شیرینی ها و غذاهای چرب باید دوران سالمندی سالمی را طی کنند و طول عمر خود را افزایش دهند.
انتهای پیام/