به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر هاشمی در سفر به استان هرمزگان پس از حضور در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سفر به هرمزگان به منظور همراهی با دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و نیز بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی و دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان صورت گرفته است.
وی افزود: به حمدلله کارهای خوبی به همت رئیس دانشگاه علوم پزشکی و همکاری مسئولان استان در قالب طرح تحول صورت گرفته است که بهسازی فضای بیمارستانی، اتاق عمل و ... از این جمله است.
دکتر هاشمی یاداور شد: حضور متخصصان در بخش های مختلف با سفر قبلی قابل مقایسه نیست و در حال حاضر در تمامی مراکز بهداشتی و درمانی و تمامی مناطق و جزایر استان که حتی جمعیتی زیر یک هزار و 500 نفر دارند، پزشک حضور دارد ،حال اینکه این مناطق در گذشته از داشتن پزشک محروم بوده اند.
وی یاداور شد: همچنان کمبودهایی نیز وجود دارد و در برخی مراکز با تراکم جمیعتی نیازمند حضور چند پزشک هستیم که تلاش می کنیم این امر محقق شود.
وزیر بهداشت با اعلام کمبود هزار تخت بیمارستانی در استان هرمزگان گفت: در قالب همکاری های بخش های مختلف دولت و مراکزی که تحت مدیریت ما نیست اما امکان بهره مندی از امکانات انها وجود دارد تلاش می شود برخی از مشکلات حل شود که البته این راهکار کوتاه مدت است.
دکتر هاشمی گفت: در بلند مدت با برنامه ریزی های صورت گرفته از سوی دانشگاه و استانداری بخشی ازکمبودها برطرف خواهد شد.
وی با ناکافی خواندن اعتبارات فعلی برای رفع کمبودها عنوان کرد: باید از طرقی غیر از اعتبارات دولتی اقدام شود و به حل مشکلات پرداخت.
وزیر بهداشت یاداور شد: در حال حاضر شاهد رضایت نسبی در میان مردم هستیم که امید می رود با جدیت استاندار محترم و دانشگاه علوم پزشکی حلقه های اجرای طرح تحول نظام سلامت کامل شود و سال اینده قطعا توام با خبرهای خوبی برای مردم منطقه است.
دکتر هاشمی گفت: انچه باعث ارامش مردم می شود این است که احساس کنند خدمتگزاران انها صادقانه هر آنچه در توان دارند انجام می دهند و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز دارد در این مسیر نهایت تلاش خود را می کند.
وی با یاداوری حضور استاندار در جلسه هیئت وزیران گفت: شاهد بودم با حضور استاندار شخص رئیس جمهور کلیه مصوبات سفر را جزء به جزء پیگیری کردند و در حال حاضر خوشبختانه تعهدات مالی دولت در این بخش انجام شده و پروژه ها در دست اقدام است.
وی افتتاح مرکز فوق تخصصی "سوانح سوختگی شفا"، مرکز" ام آر آی" میناب و ایجاد بخشی از خانه های بهداشت را که از پیشرفت خوبی نیز برخوردار است از اقدامات مورد نیاز صورت گرفته دانست.
دکتر هاشمی در خصوص برنامه پزشک خانواده نیز گفت: برنامه پزشک خانواده اقدام قانونی بود که علاوه بر دو استان پایلودر شهرهای زیر 20 هزار نفر و سپس شهرهای زیر 50 هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و حتی برخی از حاشیه های شهرها را نیز تحت پوشش قرار داده ایم و برای اجرای سراسری ان نیازمند فراهم شدن زیرساختها هستیم.
وی نظام ارجاع را یکی از بخشهای برنامه پزشک خانواده برشمرد که بر اساس ان پس از بررسی مراجعه کننده پزشک او را به سطوح دو و سه ارجاع می دهد و باید برای این سطوح به قدر کافی پزشک اموزش دیده وجود داشته باشد و اعتبارات مورد نیاز نیز تامین شود.
وی در پایان گفت: فردا عازم میناب و بشاگرد خواهد شد.
انتهای پیام/