بازیگر «خانه در کنار ابرها» در برنامه «هفت» گفت:امیدوارم که سینمای ایران نگاهش به آینده را فراموش نکند. آینده یک واژه‌ی غریب ذهنی است که با توجه به تفکر انسان می تواند کاملا مثبت یا منفی باشد.

به گزارش خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران برنامه‌ی شب گذشته‌ی «هفت» در حالی روی آنتن رفت که محمود گبرلو سردبیر این برنامه پس از عرض سلام به مخاطبانش گفت:سینماگران ما، همان کسانی که نام ایران و ایرانیان را در محافل مختلف جهانی مطرح می کنند بهترین فرصت را برای به تصویر کشیدن آیین‌ها، ارزش‌ها و هنر‌های ایرانی در جهان دارند. در روزهایی که وحدت سینماگران ایرانی می تواند رفتارهای ضد‌دینی برخی از افراد را محکوم کند هنرمندان ایرانی می‌توانند اخلاق انسانی و ارزش های دینی ایران را به رخ جهانیان بکشند. شایسته است هنرمندان ما هویت زیبا و ارزشمند ایرانی اسلامی را در جهان متجلی کنند.
 
وی ادامه داد: هفته‌ی گذشته شاهد از دست دادن محمد حسین پور کارگردان و نویسنده‌ی سینما و تلویزیون بر اثر بیماری سرطان بودیم. مرحوم حسین پور فیلم‌هایی چون باور کن و مینا و غنچه و سریال های غریب آشنا و آی آدم ها را از خود به جا گذاشت.
 
گبرلو اظهار داشت: این کارگردان همیشه به عشق به سینما می رفت،فیلم می‌دید و تحلیل می کرد و آثار با ارزشی را تقدیم سینما و تلویزیون کرد روحش شاد و یادش گرامی باد.
 
پس از نمایش تصاویری از مراسم خاکسپاری محمد حسین پور، مجری برنامه گفتگوی تلفنی را با رضا داوود نژاد بازیگر سینما و تلویزیون انجام داد.

رضا داوود نژاد: به زودی جلوی دوربین سینما و تلویزیون قرار خواهم گرفت

رضا داوود نژاد بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص آخرین وضعیت بیماری خود گفت: حالم خیلی بهتر از قبل شده است و چندروز پیش بعد از مرخص شدن از بیمارستان نمازی شیراز مجدد به دلیل عفونت های داخلی در بیمارستانی در تهران بستری شدم اما بعد از شیراز عمل دیگری نداشتم.

وی ادامه داد: امیدوارم زودتر حالم بهبود یابد و به زودی مقابل دوربین های سینما و تلویزیون حاضر خواهم شد.من همیشه عاشق سینما بودم و دلم برای آن فضا تنگ شده است به همین دلیل در صورت امکان در سی و سومین دوره جشنواره فجر به سینما می روم و فیلم ها را دنبال می کنم.
 
این بازیگر در پایان گفت: از برنامه‌ی هفت و مردم عزیز که همواره جویای احوالم هستند تشکر می کنم.
 
بنابر این گزارش،پس از نمایش تصاویری از برنامه‌ی «یک فیلم یک سلام» گفتگوی تلفنی با احد میکائیل زاده مدیر ارتباطات و امور رسانه ای جشنواره فجر صورت گرفت.
 
احد میکائیل زاده: «یک فیلم، یک سلام» سبب استقبال بیشتر مردم از پیش فروش بلیت‌های این دوره جشنواره فجر شد


احد میکائیل زاده مدیر ارتباطات و امور رسانه ای جشنواره فجر در خصوص اجرایی شدن طرح «یک فیلم، یک سلام» گفت: این برنامه‌ سبب آشنایی بیشتر اصحاب رسانه با فیلم‌ها همچنین پیش فروش بهتر بلیت‌های فیلم های جشنواره شد.
 
وی در ادامه افزود: در ایام جشنواره معرفی فیلم‌ها به 7 سینمای معتبر تهران برده می شود و حدود 285 برنامه‌ی معرفی مردمی فیلم خواهیم داشت. نزدیک به ده هزار بلیت از اول بهمن تا روز جمعه فروخته شده که آمار بسیار خوبی است و 30 درصد بلیت‌ها هم به گیشه اختصاص پیدا می‌کند.
 
وی عنوان کرد: اسامی هیئت داوران اوابل هفته‌ی دیگر توسط رضاداد اعلام می شود و حدود 1200نفر از اهالی رسانه در این دوره جشنواره فجر حضور خواهند داشت. تمام عوامل در دبیرخانه‌ی جشنواره 24 ساعته برای هر چه بهتر شدن این دوره تلاش می کنند.
 
میکائیل زاده در پایان خاطرنشان کرد: از تمام اهالی رسانه و رادیو تلویزیون که اخبار سی و سومین دوره جشنواره فجر را پوشش می دهند نهایت سپاس را دارم.
 
در ادامه بخش بعدی برنامه با گفتگوی حامد کمیلی بازیگر فیلم خانه ای در کنار ابرها آغاز شد.

الفبای بازیگری را در تئاتر آموختم

حامد کمیلی گفت: من 11فیلم سینمایی و 10 سریال در کارنامه‌ی کاری‌ام دارم و از این اتفاق حالم خوب است.
 
وی در ادامه افزود: الفبای بازیگری را در تئاتر آموختم و تئاتر کمک زیادی در بازیگر شدنم به من کرد. در زمان دانشجویی هم با دانشجویان دانشگاه سوره کار می کردم و تئاتر به من یاد داد چگونه با مخاطب خود ارتباط حسی و کلامی برقرار کنم.

بازیگر سریال «اغما» عنوان کرد: به نظر من مهم ترین چیز در بازیگری تجربه است که بخش زیادی از آن در تئاتر به دست می آید. معمولا در کلاس های بازیگری درس‌های تئوری به دانش جویان داده می شود و آزمون و خطای واقعی روی صحنه‌ی تئاتر اتفاق می افتد.
 
بازیگری امری ذاتی است


کمیلی اظهار داشت:بازیگری امری ذاتی است و باید بتواند در لحظه عمل کند و با نگاه و عمل و زبانش با مخاطب به خوبی ارتباط برقرار کند آن زمان است که مخاطب نیز به همزاد پنداری با بازیگر می پردازد.
 
وی ادامه داد:عوامل زیادی از جمله فیلم نامه،کارگردان و بازیگر نقش مقابل در نحوه‌ی عملکرد یک بازیگر تاثیر می گذارد. بارها برایم پیش آمده که کار و گروه خوبی داشتم اما به دلیل عدم بازی مناسب بازیگر مقابلم کار خوب نشده است.

در بازیگری الگوی خاصی ندارم

بازیگر سریال «پرواز در حباب» گفت: در بازیگری الگوی خاصی ندارم زیرا به نظرم الگو خودم را از من می گیرد. همیشه سعی کرده‌ام که شبیه هیچ کس نباشم و خودم باشم.

وی در ادامه افزود: کارگردان نقش بسیار مهمی در موفقیت یک بازیگر دارد. یک کارگردان خوب افزون بر علم و آگاهی باید ویژگی‌های یک رهبر مقتدر را داشنه باشد و با عواملش ارتباط خوبی برقرار کند.
 
وی ادامه داد:یک کارگردان کاربلد چیزهای زیادی به بازیگر می آموزد و با آزاد گذاشتن عمل و اندیشه‌ی وی سبب بروز خلاقیت‌هایش می شود. خوشبختانه من با کارگردانان با کیفیت زیادی چون سیروس مقدم و بهروز شعیبی کار کردم و از آنان چیزهای زیادی آموخته ام. بدون شک بازی در سریال سخت تر و در سینما به دلیل گستردگی قاب حساس تر است.
 
پس از نمایش بخش هایی از بازی کمیلی در فیلم های «زیباتر از زندگی» و «خانه‌ای کنار ابرها» هدایت هاشمی بازیگر سینما و تلویزیون روی خط هفت آمد و گفت: خیلی دوست داشتم که در برنامه حضور داشتم اما به دلیل سفری که امدم نتوانستم حاضر شوم. حامد کمیلی از بازیگران خوب سینما و تلویزیون است که با ایفای نقش‌های ظریف در تلویزیون به خوبی جایگاه خود در دل مخاطبان را پیدا کرد.
 
وی در ادامه افزود:من در بازیگری بیشتر از تکنیک مشاهده استفاده می کنم و با اینکه پس از پایان جنگ تنها 14 سال داشتم تمام شخصیت های فیلم «خانه‌ای کنار ابرها» در کنارم وجود داشتند.من و حامد در این فیلم به هم آمدیم و دلیل آن هم تجربه‌ی تئاتری کمیلی بود.
 
بازیگر سریال «پایتخت2» اظهار داشت: من نیز تئاتری هستم اما به دلیل مشغله‌های زیاد تنها می‌توانم سالی یک تئاتر کار کنم. فیلم «خانه‌ای کنار ابرها» می توانست بسیار موفق تر از وضعیت فعلی اش باشد اما اکران مناسبی به آن ندادند.

کمیلی هم در ادامه صحبت های هدایت هاشمی اظهار داشت:بازی در مقابل هاشمی سخت است اما وی از بهترین پارتنر هایی بوده که تا به امروز داشته ام فیلم «خانه‌ای کنار ابرها» هم از بهترین و متفاوت ترین آثار من است.
 
حضور بازیگران جوان تئاتری در سینما جهت درستی به این مقوله می دهد

بازیگر فیلم «اخلاقتو خوب کن» عنوان کرد: در دوره‌ای سیل بازیگران جوان بدون سابقه وارد سینما شدند که سبب ضرر خودشان و سینما شد اما این روزها  به دلیل وضعیت اقتصادی سینما و عدم ریسک پذیری تهیه کنندگان بازیگران کار بلد تئاتری وارد سینما شده اند که این موضوع جهت درستی به سینما می دهد و سبب رقابت سالم بازیگران قبلی و فعلی می شود.

در پایان کمیلی در پاسخ به هر یک از کلید واژه های مطرح شده توسط گبرلو اظهار داشت:امیدوارم که سینمای ایران نگاهش به آینده را فراموش نکند. آینده یک واژه‌ءی غریب ذهنی است که با توجه به تفکر انسان می تواند کاملا مثبت یا منفی باشد. زندگی تنها فرصت ما برای بودن است و اقتصاد رکنی از زندگی است که نباید هدف قرار گیرد اگر هدف اصلی ما درست باشد تک تک اجزای نیز در مسیر مناسب خود قرار می گیرند.من در سینما بزرگ شده ام و معتقدم هنرمند باید رسالت خود را شناخته و در جهت آن قدم بردارد و این موضوع باعث پیشرفت و افتخار خود و اطرافیانش می شود.

وی در خصوص کارگردانانی که با آنها کار کرده خاطرنشان کرد: سیروس مقدم از جمله کارگردانان بزرگی است که ارادت خاصی به وی دارم و در زندگیم مدیونش هستم. او بازیگر و مخاطب را خوب می شناسد و اجازه‌ی خلاقیت به بازیگرش می دهد. بهروز شعیبی از کارگردانان جوانی است مسیرش را خوب پیدا کرده و می داند که باید چه بکند. برای انسیه شاه حسینی نیز احترام زیادی قائلم و در فیلم «زیباتر از زندگی» توانستم احساسات قوی درونی اش را درک کنم.
 
کمیلی در پایان گفت: تکلیف کار جدیدم این هفته مشخص می‌شود و از همه‌ی مردم تشکر می‌کنم و تمام سعی‌ام را می‌کنم که در زندگی سرم را بالا بگیرم.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار