مصرف متعادل پیاز، احتمال بروز پولیپ‌های روده را تا 50 درصد کاهش داده و در افراد مبتلا نیز می‌تواند از تشدید بیماری تا حد قابل ملاحظه‌ای جلوگیری کند.

مهدی فهیمی استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بیماری‌ها و اختلالات روده در بین مردم شیوع بسیار بالایی دارند و با رعایت برخی از نکات تغذیه‌ای می‌توان از این بیماری‌ها پیشگیری کرد. 
 
وی با بیان این که پولیپ‌های روده از جمله بیماری‌های بسیار شایع است، تصریح کرد: این بیماری اگر به موقع درمان نشود، تشدید می‌شود، احتمال بروز سرطان روده بزرگ وجود خواهد داشت. 
 
فهیمی تأکید کرد: مصرف متعادل پیاز، احتمال بروز پولیپ‌های روده را تا 50 درصد کاهش داده و در افراد مبتلا نیز می‌تواند از تشدید بیماری تا حد قابل ملاحظه‌ای جلوگیری کند. 
 
وی یادآور شد: پیاز حاوی آنتی‌اکسیدان‌های خوبی است که این آنتی‌اکسیدان‌ها علاوه بر کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های روده، خاصیت ضدسرطانی خوبی نیز دارند. 
 
فهیمی خاطرنشان کرد: آنتی‌اکسیدان‌های موجود در پیاز، علاوه بر خاصیت ضدسرطانی می‌تواند از بروز آلرژی و ورود برخی از عوامل میکروبی به بدن نیز تا حد زیادی جلوگیری کند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار