وی با اشاره به ویتامینهای موجود در آواکادو اظهار داشت: آواکادو حاوی ویتامینهای "ای، ایی و سی" است به همین دلیل میتواند کلسترول بد فرد را نیز کاهش دهد.
این متخصص تغذیه ادامه داد: برای تشکیل غده در بدن فرد باید رادیکالهای آزاد تشکیل شود و این رادیکالها بر اثر ایجاد میل ترکیبی به وجود میآید.
به دنبال ایجاد این میل ترکیبی ، غده یا تومور در بدن فرد تشکیل میگردد و این آنتی اکسیدانها در هم پیچیدگی رادیکالها را به منظور تشکیل تومور را از بین میبرد.
صفوی با اشاره به املاح حاوی آنتی اکسیدان عنوان کرد: در املاحی چون سلنیوم ،زینک و روی نیز آنتی اکسیدان وجود دارد که این آنتی اکسیدانها کلسترول بد فرد را کاهش می دهد. این کلسترول ، سبب بسته شدن رگ فرد و بیماری قلبی در وی میشود و آنتی اکسیدانها از بروز این مسئله در فرد پیشگیری میکند.
وی تصریح کرد: مرکبات ، جوانه گندم و هویج نیز از دیگر منابع آنتی اکسیدان محسوب می شود که از اکسیده شدن و ایجاد کلسترول بد در بدن فرد جلوگیری مینماید.
انتهای پیام/