اگر عاشق میوه و سبزیجات هستید یا دنبال خوردنی‌هایی می‌گردید که در عین سالم بودن کالری کمی هم داشته باشند توصیه می‌کنیم که کرفس را حتما به غذاهایتان اضافه کنید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران،هر شاخه از کرفس حدود 1 تا 2 کالری دارد. کرفس یکی از آن مواد غذایی نادری است که کالری آن تقریباً هيچ است. برخی از متخصصان بر این باورند که مصرف کرفس حتی باعث از دست دادن کالریهای دریافتی دیگر هم میشود. یعنی اینکه با خوردن کرفس نه تنهاکالری چندانی وارد بدن نمیشود بلکه مصرف آن به کالری سوزی هم کمک میکند.

بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد اضافه کردن چنذ شاخه کرفس به غذاها می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و از بدن در مقابل بروز بیماری های زیادی محافظت کند.

بهتر است کرفس نیز مانند مارچوبه یا بروکلی مصرف شود. می‌توانید شاخه‌ها را خرد کنید و به مدت ده دقیقه در آب یا آب مرغ کم چرب بجوشانید. همچنین می‌توانید در تهیه‌ی سوپ و خورش‌ها از این سبزی پرخاصیت استفاده کنید. 

انتهای پیام/
برچسب ها: واکسن ، کرفس ، بیماری ، درد ، درمان ، آمپول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار