صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: بسیاری از افراد جامعه از تاثیرات مواد غذایی نظیر کلم در پیشگیری از سرطان بیاطلاع هستند، به همین دلیل معمولا مواد غذایی ضد سرطان جایگاه خوبی در بین سبد غذایی مردم ندارد.
وی با اشاره به خواص ضد سرطانی کلم، تاکید کرد: مصرف کلم به ویژه کلم بروکلی، در کاهش خطر سرطان معده که شایعترین سرطان است، بسیار موثر بوده و همچنین تاثیرات خوبی در پیشگیری از سرطانهای پوست و سینه دارد.
کمالوند گفت: هویج نیز در کاهش خطر سرطانهای معده، روده، ریه، حلق و دهان نیز تا حدودی موثر است.
وی با اشاره به اینکه کدو نیز در کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطانها موثر است، یادآور شد: مصرف متعادل سیر نیز نیز تا حدودی میتواند خطر سرطانهایی نظیر سرطان معده، روده و مری را کاهش داده و حتی از بروز سرطان سینه نیز به میزان قابل ملاحظهای پیشگیری کند.
انتهای پیام/