پس از کشف بقایایی از یک ساززهی 2000 ساله دراسکاتلند، این باریک سازباستانی درچین کشف شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، باستان شناسان چینی درجریان کاوش های خود درمجموعه مقبره‌هایی که به هزاران سال پیش واقع در مرکز چین، کهن ترین ابزارموسیقی را کشف کردند.
 
این باستان شناسان بقایایی از ابزارهای موسیقایی را از مجموعه مقبره‌هایی که قدمت آن‌ها به هزاران سال پیش باز می گردد و در شهر "ژاویانگ "دراستان "هوبی" کشف کرده‌اند.
 
پیش از این در سال 2012 باستان شناسان اروپایی درجریان کاوش‌های خود درغاری واقع در اسکاتلند، یک سازموسیقی چوبی کشف کردند که گفته می‌شود بیش از 2300 سال قدمت داشته و در مراسم آیینی مردم منطقه مورد استفاده بوده است.
 
طبق همین گزارش ساز زهی "شی" که یک ساز سنتی چینی است همراه با قابی که ویژه نگهداری از زنگ سنج بوده، درمیان اشیای دیگری که درجریان کاوش بدست آمده، کشف شده است. این اشیا همگی در یک گورستان باستانی به درازی 1500 متر و پهنای 800 متر کشف شده اند. گفته می‌شود این ساز زهی کهن‌ترین ابزار موسیقی است که تا کنون در چین کشف شده است.
 
کارشناسان می‌گویند که بقایای بدست آمده می‌تواند کمک موثری برای توسعه مطالعات تاریخی درزمینه توسعه وپیشرفت هنر موسیقی از دوران سلسله ژائوی غربی (1046-771BC) تا دوره دولت های درجنگ (476-221BC).درکشور چین باشد.
 
درهمین حال "فانگ کین" دبیر موسسه مطالعات باستان شناسی و بقایای فرهنگی در استان "هوبی "چین نیز گفته است که این کشفیات به ویژه آثاری همانند ابزارهای زین و برگ اسب و انواع اسلحه های جنگی که از گودالی بزرگ درهمین محل بدست آمده ، یافته‌ها و اطلاعات تاریخی و تمامی نگرش‌های پیشین درباره دولت ژنگ را بکلی به چالش می‌گیرد.
انتهای پیام/ض
منبع:فرارو

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.