![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛ اسماعیلی اظهار کرد: پرورش ماهیان خاویاری برای تولید گوشت و خاویار از سال 84 با تولید گوشت ماهیان خاویاری از نوع فیل ماهی آغاز شده است.
وی ادامه داد: در سال جاری برای نخستینبار مقدار 7 کیلو و 600 گرم خاویار از یکی از مزارع سطح شهرستان استحصال و به بازار عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین با بیان اینکه دریای خزر به تنهایی 93 درصد ذخایر ماهیان خاویاری را در خود جای داده است، بیان کرد: ماهیان خاویاری از نظر تعدد گونهها به 27 گونه و زیر گونه در جهان تقسیم میشوند که از این تعداد 5 گونه در دریای خزر زندگی میکنند.
وی تأکید کرد: ارزش ماهیان خاویاری به منظور استفاده از گوشت آنها و مهم تر از آن تخم این ماهیان به خاویار یا مروارید سیاه مشهور است.
انتهای پیام/ز