گیوه و تنبور کرمانشاه به عنوان صنایع دستی استان کرمانشاه استاندارد کشوری شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ،معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه باهمکاری اداره کل استاندارد استان دو محصول بومی استان رابنام زیره پارچه‌ای گیوه درشاخه آئین کار،تنبور در دو شاخه آئین کار و ویژگی‌ها را استانداردنمود.

نصرت اله سپهر با اعلام این خبر افزود: با توجه به اینکه گیوه زیر پارچه‌ای و تنبور از جمله محصولات کاملاً بومی وسنتی خاص استان کرمانشاه می‌باشد و تعداد زیادی از صنعتگران و هنرمندان استان به اشتغال وتولیداین هنردیرینه مشغول میباشندوامرارمعاش می‌کنند لذا ضروری به نظر رسید که برای حفظ، توسعه واحیاء هرچه بیشتر و بهتر آن استاندارد شوند.

انتهای پیام/ز


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.