یک کارشناس تغذیه گفت: قورت دادن آدامس می‌تواند موجب ورم و نفخ معده شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛مریم شیرمستی به تاثیر جویدن آدامس در هضم بهتر غذا اشاره کرد و گفت: جویدن آدامس ترشح بزاق را زیاد می‌کند و همین امر می‌تواند هضم غذا را تسریع کند.

وی توصیه کرد: افراد پس از غذا برای هضم بهتر آن برای مدت پنج تا ده دقیقه آدامس بجوند، ولی جویدن آدامس بیش از این زمان باعث شده میکروب‌های موجود بین دندان‌ها به آدامس بچسبد و به دستگاه گوارش منتقل شود.

شیرمستی با بیان اینکه برخی از افراد آدامس را برای مدتی از دهان خارج می‌کنند و بعد دوباره آن را می‌جوند، گفت: این کارباعث انتقال میکروب‌های محیط به بدن می‌شود.

وی یادآوری کرد: برخی افراد خصوصا کودکان نیز گاهی آدامسی که می‌جوند را قورت می‌دهند که این کار خصوصا در افرادی که مشکل معده دارند، نفخ ایجاد می‌کند، در ضمن خانواده‌ها باید زمانی به کودک خود آدامس بدهند که یاد گرفته باشد آن را قورت ندهد.

این کارشناس تغذیه با اشاره به تنوع آدامس‌های موجود در بازار، آدامس‌های محلی را بهترین انواع آدامس دانست و افزود: بهتر است افراد آدامس‌هایی که شیرین و رنگی هستند را کمتر استفاده کنند.

انتهای پیام/ش

برچسب ها: کرمانشاه ، آدامس ، بلعیدن ، معده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.