مازیار میر متحفی دندانپزشک در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: بزاق دهان نقش بسیار مهمی در ایجاد بافرینگ(تعادل اسید باز) و حفظ برقراری PH خنثی در پلاک (لایه چربی که بین دندانها مینشیند) ایجاد مینماید.
وی افزود: جریان بزاق در دهان موجب برگرداندن PH پلاک به حالت خنثی پس از مصرف مواد قندی میگردد، کاهش ترشح بزاق باعث افزایش احتمال پوسیدگی و بوی بد دهان خواهد گشت.
وی در ادامه گفت: حضور یونهای کلسیم، فسفر موجود بزاق در حالت خنثی باعث بوی بد دهان خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: بهترین اجزای مواد غذایی که باعث افزایش بزاق میشوند حاوی اسیدها هستند مانند آبلیمو رقیق همچنین مصرف ویتامینها،مرکبات، لیمو ترش و هویج موجب از بین رفتن بوی سیر و پیاز میشود.
انتهای پیام/