نوشیدن مایعات در حین غذا بدترین عامل ابتلا به بیماری

یکی از علل عمده بسیاری از ناراحتی‌های گوارشی، مصرف چای همراه با غذا و بلافاصله بعد از آن است.

محمدرضا وفا متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از علل عمده بسیاری از ناراحتی‌های گوارشی مصرف چای همراه با غذا و بلافاصله بعد از آن است.
مصرف مایعات همراه با غذا باعث ناراحتی گوارشی، چاقی و ناراحتی کبدی می‌شود.

وی افزود:‌ بهترین نوشیدنی آب است و انسان باید روزانه از ‌آب کافی برای بدن استفاده کند تا اگر  کوچکترین خشکی مخاط دهان به وجود آمد سریعا با مصرف آب و یا نوشیدنی‌های دیگر برطرف گردد.

وی در ادامه افزود: ‌اگر نوشیدن آب در حین غذا خوردن یک جرعه باشد، هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید اما اگر مقادیر زیادی آب مصرف کند، می‌تواند مشکلاتی همچون سوء هاضمه و بیماری گوارشی ایجاد می‌کند.



انتهای پیام/

برچسب ها: مایعات ، گوارش ، کبد ، چای
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار